REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2010 m. liepos 19 dieną Uosto direkcija paskelbė konkurso „Keleivinių ir krovininių keltų terminalo infrastruktūros įrengimas“ nugalėtoją – mažiausią konkursinę kainą pasiūliusią AB „Latvijas tilti“.

REKLAMA
REKLAMA

Konkursas minėto objekto statybos darbams atlikti buvo paskelbtas 2009 m. rugsėjo 25 d. (numatoma statybos darbų trukmė – 2,5 metų). Buvo numatoma objekto statybai išleisti apie 172,6 mln. Lt įskaitant PVM. Siekiant sukelti didesnį susidomėjimą ir konkurencingumą, informacija apie šį konkursą buvo išsiųsta įvairioms Lietuvos ir Europos statybos organizacijoms. Buvo sulaukta didelio susidomėjimo. Konkurso dalyviams buvo suteikta galimybė susipažinti su objekto būsimos statybos vieta.

REKLAMA

Minėto konkurso pasiūlymų vokai buvo atplėšti 2010 m. vasario 18 dieną. Šiam konkursui buvo pateikta 10 pasiūlymų. Vieną iš jų pateikė Lietuvos kompanijų konsorciumas, kitus – Lietuvos įmonės, veikiančios jungtinės veiklos pagrindu su užsienio valstybių įmonėmis, arba vien tik užsienio įmonės. Šiuos jungtinės arba nejungtinės veiklos pasiūlymus pateikė bendrovės iš aštuonių užsienio šalių.

AB „Latvijas tilti“ užsiims krantinių Nr. 80 - 81 su pirsu Nr.80a - 81a statyba ir 2-jų reguliuojamųjų rampų įrengimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų