REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aštuonkojis Paulis iš Vokietijos niekur nesitrauks

Vokietijos Oberhauzeno akvariumas, kuriame gyvena garsusis orakulas Paulis, atmetė Ispanijos prašymą parduoti šį, ispanams pasaulio čempionų titulą išpranašavusį, aštunkojį.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, jog aštunkojis Paulis teisingai atspėjo septynių Vokietijos rungtynių čempionate rezultatus. Be to, jis nuspėjo ispanų sėkmę finale. Dėl šios priežasties Paulis tapo didvyriu Ispanijoje ir dabar Madrido zoologijos sodas nori jį turėti savo akvariume.

REKLAMA

Kaip bebūtų Oberhauzeno akvariumo atstovai tvirtina, kad Paulis jokiais būdais neparduodamas.

„Mes labai džiaugiamės, kad Paulis liks čia“, – teigė akvariumo atstovė Tunja Munzig, pridurdama, kad bet kokie kiti pasiūlymai iš užsienio bus atmesti.

Madrido zoologijos sodas Vokietijai kiek anksčiau siūlė iškeisti aštuonkojį orakulą „į vieną iš Ispanijos zoologijos sode gyvenančių gyvūnų“.

„Jiems gali reikėti koralinių ar mažųjų ryklių. Bet jei jie nesutiks keistis, mes galime už Paulį pasiūlyti pinigų“, – teigė zoologijos sodo vadovas.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo tos akimirkos, kai išpranašavo ispanams sėkmę Pietų Afrikoje, Paulis tapo tikra įžymybe Ispanijoje. Finalines rungtynes stebėję futbolo aistruoliai buvo pasipuošę marškinėliais ir kepuraitėmis su Paulio atvaizdu.

Vienas ispanų futbolo fanas netgi pareiškė, kad Paulis turi pakeisti bulių, kuris dažnai piešiamas ant Ispanijos vėliavos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų