REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Parduotas prabangus 430 tūkst. litų vertės automobilis "Land Rover Range Rover", kuriuo pernai spalio viduryje per vizitą Lietuvoje po Vilnių važinėjo Jungtinės Karalystės monarchė Elizabeth (Elžbieta II).

REKLAMA
REKLAMA

Pasak dienraščio "Lietuvos žinios", bendrovės "Sostena" atstovai neįvardija, kas įsigijo karališkąjį automobilį. "Galiu pasakyti tik, kad tai - Lietuvos pilietis", - sakė "Sostenos" rinkodaros vadovė Deimantė Zutelienė.

REKLAMA

Ji neatskleidė, už kokią sumą visureigis buvo parduotas, tik patvirtino, kad pardavėjas nuostolių nepatyrė.

"Land Rover Range Rover" pirkėjo ieškota maždaug keturis mėnesius. Iš pradžių ketinta jį parduoti iš varžytinių, bet vėliau šios idėjos atsisakyta. Nuo lapkričio vidurio automobilį galima buvo apžiūrėti bendrovės salone Vilniuje. Lankytojų - šeimų su vaikais, verslininkų - nestigo. Žmonės norėjo pamatyti ne tik garsaus automobilio išorę, bet ir vidų, mielai fotografavosi bei filmavosi.

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis visureigio savininkas turės pasikeisti automobilio numerį. Per Didžiosios Britanijos monarchės vizitą automobilis specialiai buvo pažymėtas raidėmis HM (pirmosios angliškų žodžių "Her Majesty" - Jos Didenybė - raidės). Pagal Registracijos įstatymą, Lietuvoje negali būti valstybinio automobilio numerio, kuriame nėra nė vieno skaičiaus. Tad prie dviejų karališkųjų raidžių reikės pridėti ir skaičius - priekyje ar pabaigoje, kaip pageidaus klientas.

Prabangų "Land Rover Range Rover" bendrovė "Sostena" įsigijo specialiai karalienės vizitui Lietuvoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų