REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kino studija „Paramount Pictures Intl“ pradėjo filmuoti ketvirtą filmo „Misija neįmanoma“ dalį. Tačiau vis dar neaišku, ar Tomas Cruise šiame filme gaus pagrindinį vaidmenį. Šis sprendimas priklausys nuo to, kaip pelningai pasaulyje startuos naujoji aktoriaus juosta „Kaip diena ir naktis“ (orig. „Knight and Day“).

REKLAMA
REKLAMA

Po gana prasto „Kaip diena ir naktis“ starto Amerikos kino teatruose, Holivudo užkulisiuose pasklido kalbos apie aktoriaus pakeitimą filme „Misija neįmanoma 4“. T.Cruise jau nebe tas – kainuoja brangiai ir nebesuneša aukso kalnų, kurių tikisi prodiuseriai.

REKLAMA

Gandai tai kildavo, tai pradingdavo, o praeitą antradienį „Paramount“ viceprezidentas Rob Moore nusprendė sudėlioti visus taškus ant „i“. „Mes labai džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su Tomu Cruise ir rengiamės dirbti kartu“, – tikino R. Moore.

Trileris „Kaip diena ir naktis“, kuriame vaidina T. Cruise ir Cameron Diaz Valstijose kol kas uždirbo „tik“ 63 milijonus dolerių. Palyginus su kitais T. Cruise hitais, tikrai nėra daug. Už tėvynės ribų filmui sekasi – vien Rusijoje „Kaip diena ir naktis“ surinko beveik 8 milijonus dolerių. Šiandien filmas pradedamas rodyti Australijoje, Brazilijoje bei Ispanijoje. Dėl šių trijų šalių „20th Century Fox“ puoselėja dideles viltis. Priešakyje dar visa eilė Europos šalių ir Japonija.

REKLAMA
REKLAMA

Kad pikti liežuviai nustotų pranašauti Tomo Cruise karjeros pabaigą, filmui reikia priartėti iki 300 milijonų dolerių.

Kaip kalba kai kurie kino verslo ekspertai, jeigu „Kaip diena ir naktis“ nesurinks reikalingos sumos užsienyje, T. Cruise nebus samdomas filmuotis ketvirtoje „Misija neįmanoma“ dalyje. Negana to, jau sklando kalbos, kad „Paramount“ slapta užsakė perrašyti scenarijų, kuriame būtų dar vienas vyriškas vaidmuo, kuriam būtų galima pakviesti populiarų aktorių. Tad Ethanas Hantas gali įsigyti mokinį.

„Misija neįmanoma“ – tai filmų rūšis, nuo pat pradžių nesusijusi su Tomu Cruise“, – prasitarė didelę įtaką turėjęs buvęs studijos darbuotojas.

Cameron Diaz ir Tom Cruise romantinėje veiksmo komedijoje „Kaip diena ir naktis“ Lietuvos kino teatruose jau šiandien.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų