REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ant raudonojo "Oskarų" kilimo žėrėjo sidabras ir meistriškumas

Nors taip geidžiamos "Oskarų" statulėlės yra aukso spalvos, bet ant raudonojo šių apdovanojimų įteikimo ceremonijos kilimo sekmadienį akino sidabro spalvos suknios, o nuo rafinuotų korsažų, karoliukų ornamentų ir meistriškai atliktų detalių nebuvo galima atitraukti akių.

REKLAMA
REKLAMA

Cate Blanchett (Keit Blanšet) vilkėjo stulbinamą sidabro karoliukais siuvinėtą ir ant vieno peties besilaikančią "Armani Prive" suknią, kuri žavėjo tinkamomis tviskėjimo ir elegancijos dozėmis, o Helen Mirren (Helen Miren), "Karalienėje" (The Queen) suvaidinusi britų monarchę, šiam iškilmingam vakarui išsirinko blyškios aukso spalvos "Christian LaCroix" suknią su nėrinių korsažu.

REKLAMA

"Tikrai jaučiuosi kaip karalienė, pasakų princesė ar pasakų krikštamotė", - gavusi geriausios aktorės "Oskarą" sakė H.Mirren.

Blyškios sidabriškai melsvos spalvos Kirsten Dunst (Kirsten Danst) suknia buvo papuošta subtiliais blizgančiais žvyneliais ir plunksnomis, o Jennifer Lopez (Dženifer Lopes) graikų apdarą primenanti blyški sidabriškai alyvinės spalvos "Marchesa" suknia - penkiomis žėrinčių karolių eilėmis prie kaklo.

REKLAMA
REKLAMA

"Tai smagiau nei visa kita, - sakė J.Lopez apie rengimąsi "Oskarų" ceremonijai. - Tai toji dalis, kurią mėgstu".

Net Jennifer Hudson (Dženifer Hadson), kuri gavo geriausios antrojo plano aktorės "Oskarą", prie rudos "Oscar de la Renta" suknios priderino sidabro spalvos bolero. Kai kurie mados kritikai nusistebėjo tokiu neįprastu deriniu.

Ant raudonojo kilimo demonstruoto meistriškumo lygis tikrai siekė žvaigždes. Aktorės Rachel Weisz (Reičel Vais) "Vera Wang" šampano spalvos suknios korsažas buvo papuoštas krištolu. Apie puošimąsi "Oskarų" vakarui pernai geriausia antrojo plano aktore tapusi R.Weisz sakė, kad galutinis rezultatas yra "fantastinė mūsų versija".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Penelope Cruz (Penelopė Krus), kuri buvo nominuota geriausios aktorės kategorijoje, vilkėjo pilkšvai rausvos spalvos "Versace" su sudėtingais raukiniais, o Beyonce Knowles (Bejonsė Noulz) žalsvos spalvos "Armani" suknios petnešėlė per vieną petį buvo gausiai dekoruota derančios spalvos karoliais.

Susidomėjimą sukėlė ir Gwyneth Paltrow (Gvinet Peltrou) terakotos spalvos "Zac Posen" suknelės permatomos korsažo klostės.

"Tai tikras meistriškumo supratimas, - sakė žurnalo "In Style" mados direktorius Halas Rubensteinas (Helas Rubensteinas). - Viskas priklauso nuo suknios detalių atlikimo. Anksčiau pakakdavo žvynelių. Šiais laikais net puošyba žvyneliais turi būti sudėtinga".

REKLAMA

Net 10-metė Abigail Breslin (Abigeil Breslin) iš "Mažosios mis" (Little Miss Sunshine) pasipuošė suknele su sudėtingu korsažu, papuoštu gėlėmis.

"Oskarų" įteikimo ceremonijoje dalyvavę vyrai demonstravo tokį stilių, kokį nedažnai pamatysi. O Jackas Nicholsonas (Džekas Nikolsonas) pribloškė minią plikai skusta galva.

Filme "Laiškai iš Ivo Džimos" (Letters From Iwo Jima) vaidinęs aktorius Kenas Watanabe (Kenas Vatanabė) vilkėjo smokingą su azijietiškus ornamentus primenančiais užsegimais. Režisierius Spike'as Lee (Spaikas Li) pasipuošė stilinga juoda berete ir kreminės spalvos švarku, o Eddie Murphy (Edis Merfis), kuris buvo nominuotas geriausio aktoriaus kategorijoje, ceremonijai išsirinko mėlynos spalvos smokingą, o į ausį įsivėrė auskarą su dideliu deimantu.

REKLAMA

Tarp labiausiai akį traukusį dalyvių šiemet buvo svečiai iš Indijos ir Japonijos.

Deepa Mehta (Dipa Mehta), kuri režisavo geriausio užsienio filmo kategorijoje nominuotą juostą "Vanduo" (Water), pasipuošė senoviniu auksinės ir rausvos spalvų sariu, kuris kažkada priklausė jos močiutei, o K.Watanabe žmona atrodė didingai su mėlynu kimono.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų