REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į universitetus ir kolegijas stojantys abiturientai savo rezultatus  galės sužinoti SMS žinutėmis. Tokias galimybes sudarys bendrovės „Lintel“ teikiama paslauga, teigiama įmonės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Paslauga antrus metus teikiama bendradarbiaujant su Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacija bendrajam priėmimui organizuoti (LAMA BPO), kuri vykdo bendrąjį priėmimą į universitetus ir  kolegijas. Prognozuojama, kad aukštosios mokyklos šiemet sulauks maždaug 40 tūkst. stojančiųjų, teigiama pranešime.

REKLAMA

Paslaugos užsakymo (SMS siuntimo) kaina yra 30 centų, atsakymo – 70 centų.

Pirmuosius stojimo pakviestųjų rezultatus galima bus sužinoti jau liepos 23 dieną. Žinutes su rezultatais bus galima gauti ir liepos 29 d. – jau bus žinomi pakviestųjų antrojo etapo sąrašai. Rugpjūčio 9 dieną bus skelbiami papildomo priėmimo rezultatai.

„Lintel“ generalinio direktoriaus Remigijaus Šerio teigimu, šią paslaugą abiturientai bei jų artimieji itin vertina dėl patogumo ir paprastumo. Praėjusią vasarą ja pasinaudojo maždaug 90 proc. stojančiųjų į aukštąsias mokyklas ir kolegijas.

Pasak LAMA BPO prezidento profesoriaus Prano Žiliuko, kuo patogiau ir paprasčiau stojantieji gaus informaciją apie savo stojimo rezultatus, tuo daugiau jie turės laiko apsispręsti, ar kvietimas jiems priimtinas, ar jie dalyvaus kitame stojimo etape, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų