REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktoriai Gwyneth Paltrow (Gvinet Paltrou) ir Jackas Palance'as (Džekas Pelensas) buvo išrinkti blogiausiais visų laikų "Oskaro" laureatais kategorijose "geriausias metų aktorius" ir "geriausia metų aktorė", rodo naujausia apklausa.
Interneto svetainėje "MSN Movies" atlikta kino mėgėjų apklausa rodo, kad Kino meno ir mokslo akademijos, teikiančios "Oskarus", vertinimai dažniausiai neturi nieko bendra su kino mėgėjų nuomone.

REKLAMA
REKLAMA

1999 metais aukščiausią Akademijos apdovanojimą už vaidmenį kino juostoje "Įsimylėjęs Šekspyras" (Shakespeare in Love) pelniusi G.Paltrow atsidūrė "Blogiausios iš geriausių metų aktorės" kategorijos sąrašo priekyje, kur ji pralenkė tokias aktores kaip Halle Berry (Heil Beri) ("Monstrų puota" (Monster's Ball)), Helen Hunt (Helen Hant) ("Kaip bus, taip gerai" (As Good as It Gets)), Judi Dench (Džudi Denč) ("Įsimylėjęs Šekspyras") ir Nicole Kidman (Nikol Kidman) ("Valandos" (The Hours)).

REKLAMA

"Įsimylėjęs Šekspyras" buvo išrinktas blogiausiu iš visų laikų geriausių metų filmų ir pralenkė tokius filmus kaip "Čikaga" (Chicago), "Titanikas" (Titanic), "Rokis" (Rocky) ir "Avarija" (Crash).

Blogiausio iš geriausių metų aktoriaus kategorijos sąrašo priekyje atsidūrė J.Palace'as, apdovanotas "Oskaru" už vaidmenį kino juostoje "Miesto sukčiai" (City Slickers). Po jo seka Cuba Goodingas (Kuba Gudingas) jaunesnysis ("Džeris Magvairas" (Jerry Maguire)), Donas Ameche'as (Donas Amešas) ("Kokonas" (Cocoon)), Jackas Nickolsonas (Džekas Nikolsonas) ("Kaip bus, taip gerai") ir Russellas Crowe (Raselas Krou) ("Nuostabus protas" (A Beautiful Mind)).

H.Berry buvo pripažinta blogiausia kalbos sakytoja "Oskarų" teikimo ceremonijoje už jos ašaringą kalbą priimant 2001 metų geriausios metų aktorės apdovanojimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų