REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei pietums nusprendėte pasigaminti ką nors neįprasto,  šis receptas kaip tik jums. Be to jis pravers ir grybų sezono metu, kaip pabos juos kepti ir valgyti su virtomis bulvėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Jums reikės:


  • 2 šaukštų aliejaus

  • 2 svogūnų

  • 1 čili pipiro

  • 300 gramų grybų

  • druskos

  • mampipirų


Gaminame:

Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apie 5 minutes kepinkite svogūnus ir grybus, retkarčiais pamaišydami. Pasūdykite, įberkite pipirų bei susmulkintą čili ankštį. Supilkite vyną, suberkite krevetes (jei buvo šaldytos, prieš tai atšildykite) ir troškinkite apie 5 minutes. Patiekite kartu su padažu ir tosteryje paskrudinta duona, kurią galite pabarstyti druska ir įtrinti česnako skiltele.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų