REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karščiausiomis šios savaitės dienomis prekybos centras „Prisma“ pardavė dviem trečdaliais daugiau ledų nei kitomis šios vasaros darbo dienomis. Nors pirmenybę vilniečiai ir toliau teikia vaniliniams ledams, vaisinių ir ledų dėžutėmis pardavimai šoktelėjo kelis kartus, teigiama prekybos centro pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Šios savaitės pirmadienį–antradienį, liepos 12-13 dienomis, kai šalyje daugiausia vyravo aukštesnė nei 30 laipsnių temperatūra be lietaus, „Prisma“ pardavė 70 proc. daugiau ledų nei artimiausią prieš tai buvusį darbo pirmadienį ir antradienį, birželio 28-29 dienomis. Lyginamuoju laikotarpiu labiausiai, 115 proc., išaugo vaisinių ir šaldytų sulčių ledų pardavimai, o jų skaičius sudarė šeštadalį visų didcentryje parduotų ledų.

REKLAMA

„Analizuodami pardavimų duomenis pastebėjome, kad ypatingai, net 108 proc., karštomis dienomis išaugo ledų dėžutėmis pardavimai. Tai rodo, kad ledai valgomi kartu su šeima, draugais. Be to, pasirinkdami dideles pakuotes pirkėjai turi galimybę taupyti ir vis tiek mėgautis mėgstamiausiais ledais“, – sakė „Prisma LT“ komercijos direktorius Janne'as Reunanen'as.

Populiariausiais ir karštomis dienomis tarp pirkėjų išlieka vaniliniai ledai. Praėjusį pirmadienį –antradienį jie sudarė trečdalį visų prekybos centre „Prisma“ parduodamų ledų, o jų pardavimai lyginamosiomis dienomis išaugo daugiau nei perpus.

Pirmosiomis šios savaitės dienomis „Prisma“ taip pat pardavė daugiau nei dešimtadaliu daugiau šokoladinių ir kakavinių ledų, kurie sudarė apie 5 proc. visų vilniečių didcentryje įsigytų ledų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų