REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė ir šešių vaikų mama Angelina Jolie liko nustebinta, kai besiruošdama vaidmeniui naujausiame veiksmo trileryje „Druska“ (angl. „Salt“), susipažino su slaptomis CŽV agentėmis, kurios jai pasirodė labai švelnios ir mielos.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai susitikau su tomis moterimis, iš pirmo žvilgsnio jos man pasirodė švelnios ir mielos lyg vaikus prižiūrinčios mamos, tačiau iš tiesų jos kietesnės už daugelį iš mūsų“, – „The sun“ pasakojo aktorė.

REKLAMA

„Jos yra ypatingai stiprios moterys: tiek fiziškai, tiek ir dvasiškai. Todėl man nenuostabu, kodėl jos tarnauja armijose ir netgi šiuo metu kovoja karo laukuose. Moters galimybės gali viršyti visas nustatytas ribas“, – pastebėjimais dalijosi A. Jolie.

Aktorė taip pat prisipažino, jog pažintis su šiomis moterimis ją įkvėpė dar daugiau dirbti ir pranokti pačią save, atliekant muštynių ir kitas veiksmo scenas.

„Tam tikrais atvejais aš turėčiau būti žymiai atsargesnė ir neignoruoti savo baimės jausmo, nes kartais pati noriu atlikti visus sudėtingus ir pavojingus triukus. Net turiu randus, įrodančius mano pasiryžimą. Per visą mano karjerą turėjau labai daug vaidmenų, kurie pavertė mane adrenalino verge. Aš tiesiog dievinu šokinėti iš arba į judančius transportus. Todėl šioje vietoje mano baimės jausmas ramiai tyli. Jie tik pasako nuo ko ir ant ko užšokti, aš užsimerkiu ir darau, kas pasakyta. Man tai- grynas malonumas“, – apie priklausomybę nuo kaskadinių triukų prisipažino aktorė.

„Druska“ – tai įtempto siužeto veiksmo trileris apie CŽV agentę (akt. A. Jolie), pašventusią gyvenimą, kad gintų JAV piliečius nuo visų galimų priešų, kuri staiga pati tampa saugumo agentūrų taikiniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų