REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kadaise kitu vardu egzistavusios merginų grupės „Mėtos“ gyvenimo peripetijos jau narstomos šalies internetinėje žiniasklaidoje, o štai, radijo stotis pasiekė ir pirmasis radijo singlas „Į gera“. Žinomo lietuviškos muzikos hitmeikerio Stanislovo Stavickio-Stano sukurta daina – tikrai apie jas. Pasak merginų, geresnę dainą naujam startui rasti būtų labai sunku. „Iš dainos žodžių neišmesi, sako liaudis. Taigi ir mes nieko nenorime išmesti. Įvyko daug visko, dėl ko galima dabar tik atsidusti ir sakyti, kad viskas į gera“, – teigia grupės Mėtos vokalistė Simona Šermukšnytė.

REKLAMA
REKLAMA

Kita grupės narė Greta Lebedeva džiaugiasi atsinaujinusia grupės veikla. „Vienu metu atrodė, kad grupė jau iširs, tačiau taip neatsitiko ir tai tikrai tik į gera. Apturėjome nuostabią fotosesiją, turime nemažai naujų dainų ir jau suplanuoti pirmieji koncertai pajūryje“, – džiūgavo juodaplaukė „mėta“ Greta.

REKLAMA

Žaibiškai atsinaujinusi grupės veikla patinka ir trečiai „mėtai“ Inga Markelytei. Pasak žavios šviesiaplaukės, ji ilgai laukė tos dienos, kada viskas vėl „užsidegs“. „Mes turėjome, ir tikiuosi, tebeturime nemažai fanų, kurie net ir aprimus grupės veiklai mus palaikė. Jie, nepaisant visko, kėlė foto į mūsų muzikinius profilius, toliau šnekino mus socialiniuose tinkluose, klausinėjo, kur dingom, kada grįšim. Jei būtų kitaip, antrą kartą nebandytume“, – išsipasakojo Inga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų