REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bahamuose sulaikytas „basakojis banditas“

Bahamų policija sulaikė nuo teisėsaugos besislapsčiusį paauglį, kuris yra geriau žinomas tiesiog kaip „basakojis banditas“. Coltonas Harrisas-Moore'as buvo sulaikytas ankstyvą sekmadienį Eleuteros saloje.

REKLAMA
REKLAMA

Nusikaltėlio medžioklę į Bahamus persikėlė po to, kai jis atskrido į salą vogtu lėktuvu ir nusileido avariniu būdu.

REKLAMA

„Basakojis banditas“ yra kaltinamas tuo, kad pavogė ne vieną lėktuvą, motorinę valtį ar automobilį. Daugelį nusikaltimų jis įvykdė neavėdamas batų, todėl ir buvo pramintas „basakoju banditu“.

Skelbiama, kad paskutinįjį lėktuvą „Cessna 400“ C. Harrisas-Moore'as pagrobė iš Indianos valstijoje esančio Blumingtono oro uosto.

Nusileidęs Abako saloje, jis pagrobė motorinę valtį ir nuplaukė į Eleuteros salą, kur ir buvo sulaikytas.

REKLAMA
REKLAMA

Vos prieš dieną FTB buvo paskyrusi 10 tūkst. dolerių premiją už šio nusikaltėlio sulaikymą.

Paauglys JAV buvo ieškomas nuo 2008 metų. Skelbiama, kad jis pavogė mažiausiai 3 lėktuvus ir jais skrido nepaisant to, kad niekada nesimokė pilotavimo.

Jau anksčiau dėl dažno įstatymų pažeidinėjimo jaunuolis buvo nuteistas 3 metams kalėjimo, tačiau paleistas anksčiau laiko. 2008 metų balandį jis pradėjo naują vagysčių seriją. C. Harrisas-Moore'as kaltinamas tuo, kad plėšdavo tuščias atostogautojų vilas ir vogdavo maistą, elektroninius prietaisus, o taip pat naudojosi svetimomis kreditinėmis kortelėms, kuriomis atsiskaitydavo už daiktus, būtinus siekiant išgyventi miške.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų