REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Grįžusi iš mokyklinės išvykos dešimtmetė britė Charice rado savo mylimą naminį triušį siaubingai sužalotą – vandalai nupjovė keturis colius triušio ausų.

REKLAMA
REKLAMA

Keturių mėnesių triušis be ausų liko po vieno naktinio susidūrimo su chuliganais, kurie ištempė triušį iš jo narvo sode ir nepagydomai sužalojo. Po užpuolimo triušiui vietoje ausų liko kruvini strampai ir cigaretės įspaudas galvos priekyje.

REKLAMA

Išgąsdintas ir krauju permirkęs gyvūnas į namus grįžo po dvylikos valandų nežinios, pranešė „Mail Online“.

Gyvūno šeimininkai ir dešimtmetės mergaitės tėvai pasakojo, kad užpuolimas įvyko naktį, kai triušis, vardu Thumper, buvo užpultas. „Mes palikome jį narve, kai ėjome miegoti, – pasakojo mergaitės mama Joanne White. – Ryte priekinius ir šoninius sodo vartus bei triušio narvą radome atvirus. Nebuvo nė minties, kad triušis galėjo palikti sodą, kuris buvo jam savas. Pasiėmiau kartu katę ir šunį, kad jie padėtų man rasti Thumperį, tačiau mums nepavyko.“

REKLAMA
REKLAMA

Kai triušis sugrįžo atgal į savo narvą, jo ausys buvo nupjautos. Sužalotą gyvūną radę šeimininkai pasakojo, kad Thumperis turėjo didžiules minkštas ausis, kurių didžiąją dalį vandalai tiesiog nupjovė. „Kai radome Thumperį, jis vis dar kraujavo, – pasibaisėjusi sakė Joanne. – Atkeliavo mano pusseserė, kuri veisia triušius. Ji sakė, kad nieko panašaus per savo gyvenimą nebuvo mačiusi.“

Šiuo metu Thumperis gyvena Joanne pusseserės fermoje, mat bijoma, kad vandalai gali sugrįžti. Tuo tarpu pareigūnai medžioja visus, kas galėtų žinoti ką nors daugiau apie šią siaubingą istoriją.

„Nerandu žodžių, kuriais galėčiau nupasakoti šią siaubingą istoriją. Tai absoliučiai nepateisinama ir šlykštu. Thumperis yra drąsus triušis, jis narsiai laikėsi ir dėl to išgyveno“, – sakė Joanne pusseserė Sharon Harkness, dabar besirūpinanti sužalotu gyvūnu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų