REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ketvirtadienio vakarą sostinės Kalnų parke nugriaudėjo SEL koncertas. Atšauktas dėl netikėtos prezidento Algirdo Brazausko mirties dar praėjusią savaitę vykti turėjęs koncertas įnoringų vilniečių nenustebino, bet ir nenuvylė. Dalis koncerto klausytojų, užuot šokę, tiesiog lingavo, o kiti nuolat skundėsi garso trūkumu, tačiau daugelis tiesiog gerai leido laiką ir nuoširdžiai linksminosi.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto pasižiūrėti iš tiesų buvo į ką. Pažadėjęs geros muzikos, nuostabių vaizdo efektų ir lazerių šou Egidijus Dragūnas savo pažadą tęsėjo: pats liedamas gerą nuotaiką ir energiją, atlikėjas ragino visus šokti ir dūkti. SEL gerbėjai kartu su E. Dragūnu traukė žinomiausias grupės dainas, šoko nusirengę ir negailėjo plojimų.

REKLAMA

Publiką Selas linksmino pačiais įvairiausiais grupės hitais: skambėjo ir „Mano kiemas“, ir „Laiškas iš Paryžiaus“, o „Saulės miestą“ kartu su atlikėju traukė visa minia. Ant scenos kartu su Selu dainavo ir iš publikos pakviesta mergina, kuri, nors ir nemokėjo dainos žodžių idealiai, sugebėjo išjudinti minią.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų