REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalvarijų turgaus aferos nesibaigia (papildyta 10.15)

Vilniaus savivaldybės bendrovės Kalvarijų turgaus valdyba ketvirtadienį atleido pasitikėjimą praradusį direktorių Audrių Barauską. Šis šalių susitarimu pasitraukė su 25 tūkst. litų išeitine ir pareiškimais teisėsaugai, rašo diena.lt.Nors prarado valdybos pasitikėjimą, A.Barauskas iš Kalvarijų turgaus direktoriaus pareigų pasitraukė šalių susitarimu su 25 tūkst. litų

REKLAMA
REKLAMA

A.Barauskui atleidimais valdyba grūmojo nuo pat balandžio, tačiau realiai direktorių sumota atleisti birželį. Tačiau Barauskas tuomet staigiai pasinaudojo teise į tėvystės atostogas. Šiose jis buvo nuo birželio 4 iki liepos 1 d.

REKLAMA

Balsas.lt primena, jog po ne vieną mėnesį trukusių karštų diskusijų ir posėdžių salę saugant bent dešimčiai apsaugos darbuotojų Vilniaus miesto taryba pakėlė rankas už Kalvarijų turgaus perdavimą privatininkams.

Prieš Kalvarijų aferas liepos 12 d. protestuos ir Algirdo Paleckio vadovaujamas Socialistinis liaudies frontas (SLF). Protestas prie Vilniaus savivaldybės numatomas 13 val. Jame žada dalyvauti Kalvarijų turgaus prekeiviai, nepatenkinti sostinės valdžios sprendimais dėl turgaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų