REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Gyvybės vagonėliai“, įsikūrę Vilniuje, šalia gyvūnų karantinavimo centro „Grinda“, priglaudė ir antrą šansą gyventi suteikė ne vienam gyvūnui. Dabar „Gyvybės vagonėliuose“ glaudžiasi ir naujų namų, mylinčių šeimininkų laukia ne vienas šunelis.

REKLAMA
REKLAMA

Trolė

Draugiška 6 metų kalytė. Labai nori būti prie žmogaus (kaip ir visi baimės patyrę jos kaimynai). Visada trokšta būti paglostyta. Storo kailio, tad galėtų gyventi lauke. Nors kalytė seniai negirdėjo normaliu tonu su ja kalbančių žmonių, meilė ir rūpestis padės pelnyti jos pasitikėjimą. Paskiepyta nuo pasiutligės

REKLAMA

Prima

Maždaug 3 metų kalytė, kurią į „Grindą“ buvo atidavęs į užsienį vykęs jaunuolis. „Grindoje“ ji buvo labai išsigandusi, atrodė, kad jau neištemps karantino laikotarpio, tačiau jai pavyko. Iki šiol bailutė, tačiau draugiška ir meili.

Tigra

Maždaug 5 metų amžiaus. Skiepyta. Iš pradžių buvusi baikšti ir nepatikli, dabar atsiskleidžia kaip tikrai draugiškas, žaismingas ir ištikimas šuo. Išskirtinis Tigros bruožas – labai liūdnos akys, kurios nušvinta sulaukus dėmesio ir šilumos. Mėgsta paloti ant kitu šunų, tačiau sutaria. Mielai būna lauke.

REKLAMA
REKLAMA

Šnicė

Viena iš 3 (2 padovanotos) „grindinukių“ sesučių, maždaug 5 mėn. amžiaus. Iš visos trijulės dėmesio reikalauja daugiausiai, nori būti su žmogum, labai džiaugiasi, kai ją pakalbini, paglostai. Augs vidutinio ūgio. Suduoti vaistai nuo kirminų, išnaikintos blusos. Mažylė labai laukia savo šeimininkų!

Mucha

Mucha – 4 metų kalytė. Nuostabaus charakterio: paklusni, rami, draugiška, namuose tyliai guli savo kamputyje, bet vos užkalbinta atgyja. Tai šuo, kurį galima glostyti valandų valandas ir vis jai bus negana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Berta

Berta – rūsčiai atrodanti, bet žaismingai nusiteikusi, kantriai laukia mylinčių šeimininkų, kuriuos galės ginti. Savus pasitinka vizgindama trumputę uodegytę, o pamačiusi žaislą klauso bet kokių komandų.

Nora

„Gyvybės vagonėlių“ globotinė, buvusi grindinukė (324 nr.) Nora šiuo metu labai laukia savo žmogaus Kaune. Ji labai meili, draugiška, energinga šunytė, tikra vilkšunė, mėgstanti laisvę ir pasivaikščiojimus. Dėmesinga ir draugiška žmogui. Suteikite jai namus, ji juos saugos ir papuoš savo gražia išvaizda. Galite skambinti Rasai tel. nr. 8 606 50618 ir Neringai 8 672 75466.

REKLAMA

Džimis

„Gyvybės vagonėlių“ globotinis, buvęs „grindinukas“ (nr. 462) Džimis šiuo metu gyvena Kaune. Džimis labai nuoširdžių akių, be galo pasitikintis žmogumi, nepaprasto meilumo įsikūnijimas. Jam apie 3 m., jis didelis, tvirto kūno sudėjimo patinas. Atraskite Džimiui vietelę savo namuose ir širdyje. Dėl Džimio galite skambinti Rasai 8 606 50618 arba Neringai 8 672 75466.

Norėdami tapti vieno iš šių mielų ir ištikimų beglobių šeimininkais, norėdami turėti geriausią draugą skambinkite nurodytais telefonais arba „Gyvybės vagonėlių“ savanorei poniai Danutei telefonu 8 652 44093.

Beglobių nuotraukos – Balsas.lt nuotraukų galerijoje.


e

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų