REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lyg perkūnas iš giedro dangaus buvo žinia apie Natalijos ir Deivydo Zvonkų skyrybas. Vieningos versijos, dėl ko skiriasi, nepateikė nei patys sutuoktiniai, nei gandonešiai. Galbūt todėl itin įtikinamai atrodė žinia, jog tarp Natalijos ir Deivydo įsimaišė kita moteris – muzikos tekstų kūrėja Raimonda Katiliūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, iš žurnalistų išgirdusi, kad yra vadinama Zvonkų skyrybų priežastimi, R. Katiliūtė tik juokėsi ir viską neigė. „Ne, mes su Deivydu nesame pora“, – žurnalui „Privatu“ sakė mergina. Gandus apie naujus santykius neigė ir D. Zvonkus.

REKLAMA

Vis dėlto žiniasklaidos atstovų įtikinti nepavyko ir netrukus straipsnių antraštės pasipuošė užrašais apie naują „meilę“. Galbūt pyktelėjusi, o galbūt norėdama pasišaipyti iš gandonešių, R. Katiliūtė socialiniame tinklalapyje „Facebook“ viešai paskelbė apie savo „jausmus“, apie kuriuos, greičiausiai, sužinojo tik atsivertusi žurnalus. „Raimonda Katiliūtė myli Deivydą Zvonkų“, – tokią žinutę ant savo „sienos“ parašė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Į šitokį prisipažinimą žaibiškai sureagavo ir D. Zvonkus. „Patikimų šaltinių teigimu, Deivydas irgi myli Raimondą“, – taip D. Zvonkus reagavo į muzikos tekstų kūrėjos prisipažinimą apie jausmus. Tiesa, jo žodžius, kitaip nei Raimondos, lydėjo gausybė šypsenėlių.

Toks jausmų paviešinimas socialiniame tinklalapyje sulaukė gausybės bičiulių ir žurnalistų komentarų, prašymų paaiškinti, ką gi visa tai reiškia, tačiau nuo platesnio komentaro Raimonda ir Deivydas apie išsakytus žodžius susilaikė.

D. Zvonkaus ir R. Katiliūtės meilės prisipažinimas tinklalapyje D. Zvonkaus ir R. Katiliūtės meilės prisipažinimas tinklalapyje "Facebook"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų