REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausios publicistinės laidos „Paskutinė instancija“ autorė, žurnalistė Rūta Grinevičiūtė-Janutienė su visa savo kūrybine komanda keliasi į TV3 televizijos eterį. Jau naujame sezone pasirodys net dvi nepailstančios tiesos ieškotojos kuriamos ir vedamos laidos: jau kultine tapusi publicistikos klasika „Paskutinė instancija“ bei nauja aštrių pokalbių laida.

REKLAMA
REKLAMA

„Kodėl?“ – šypsosi Rūta, paklausta apie apsisprendimą imtis esminių pokyčių televizijos karjeroje.

REKLAMA

„Visų pirma todėl, kad tai man naujas ir labai didelis iššūkis. TV3 televizija manimi patikėjo ir pateikė tokį kūrybinį pasiūlymą, kurio atsisakyti buvo neįmanoma. Visada norėjau kurti aštrių pokalbių laidą, kurios metu prie ekranų priliptų visa Lietuva. Ir žiūrėtų ne todėl, kad laidos metu apsiverkė kokia žurnalus puošianti mergaitė, o todėl, kad laidos metu po parodyto reportažo kokiam garsiam politikui bus labai gėda, jis bus priverstas atsistatydinti, o galbūt jam net bus uždėti antrankiai. Kitaip tariant, ši televizija man suteikė dar daugiau galimybių kovoti už tiesą. O tai man – svarbiausia“, – sako garsi žurnalistė.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta ar nebijo, kad neskaidrios verslo ar politikos grupuotės bandys daryti jai įtaką dėl vieno ar kito reportažo, R. Janutienė patikino, kad kaip tik tai ir buvo viena iš priežasčių, kodėl ji pasirinko dirbti su TV3 televizija.

„Švedija turi seniausias spaudos laisvės tradicijas. Šios televizijos savininkai – švedų kompanija. Todėl esu įsitikinusi, kad šioje srityje aš tikrai turėsiu dar daugiau galimybių, galėsiu kapstyti dar giliau, ieškoti dar aštresnių kampų“, – sako nuo rudens TV3 žiūrovus sveikinsianti Rūta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar viena staigmena yra tai, kad naujajame populiarios televizijos sezone Rūta Grinevičiūtė-Janutienė dirbs vienoje komandoje su patyrusiu televizijos prodiuseriu Kristupu Krivicku.

„Rūta savo srityje yra numeris vienas. Ji geriausia žurnalistinių tyrimų specialistė ir laidos vedėja. Džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad ji parodė pasitikėjimą mumis ir su džiaugsmu sutiko įsilieti į mūsų kūrybines gretas. Tikiu, kad jau rudenį įrodysime, kad esame stipriausia televizijos kūrybinė grupė Lietuvoje“, – kalbėjo K. Krivickas.

REKLAMA

„Tiek TV3 televizija, tiek Kristupas Krivickas ir jo vedama ,Akistata' parodė ypač tvirtą stuburą ir išskirtinį profesionalumą visą Lietuvą krėtusio Kauno pedofilijos skandalo metu. Tai buvo aiškus jų žmoniškumo ir padorumo įrodymas. Tokiais žmonėmis aš tikiu“, – pridūrė R. Janutienė.

Ypatingų žurnalistinių tyrimų laida „Paskutinė instancija“ ir nauja ašrių pokalbių laida su Rūta Janutiene jau greitai per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų