REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinomas teniso specialistas Nickas Bolletieri, duodamas interviu leidiniui „The Independet“, apibendrino pasibaigusį Vimbldono turnyrą ir pareiškė, kad R. Federerio erai atėjo galas.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, R. Federerio era baigėsi, – sakė teniso pasaulyje jau net 55 metus besisukantis N. Bolletieri. – Kitą mėnesį jam sukanka 29-eri. Nėra jokios priežasties, dėl kurios jis negalėtų aukštame lygyje žaisti dar 5 metus, o gal net ir daugiau.

REKLAMA

Galbūt Rogeris dar laimės „Grand Slam“ turnyrą, bet dabar tai atrodo kaip „galbūt“, o ne „turbūt“. Tai padaryti jam tampa vis sunkiau, o savo karjeros piką jis jau praėjo“.

Po triumfo „Australian Open“ turnyre, kuriame iškovojo savo 16-tą „Grand Slam“ čempiono titulą R. Federeris daugiau nelaimėjo jokio kito turnyro. Šveicaras neapgynė nei „Roland Garros“, nei Vimbldono čempiono titulo ir abu kartus iš kovos pasitraukė dar ketvirtfinalyje. Jis pirmą kartą nuo 2003 metų ATP reitinge nukrito į trečią vietą.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinoma, šiemet jis nuostabiu stiliumi laimėjo „Australian Open“ varžybas ir tas lygis negali per porą mėnesių tiesiog paimti ir išnykti, – tęsė N. Bolletieri. – Taip, Rogeris sakė, kad turėjo problemų su nugara ir koja, bet Vimbldonas tai juk jo teritorija, kur nuo 2003 metų pralaimėjo tik sykį – gražiausiame visų laikų turnyro finale Nadaliui 2008 metais.

Pralaimėjimas jau ketvirtfinalyje reiškė šveicarų genijaus dominavimo ture pabaigą, todėl Vimbldonas šiemet ir buvo toks įdomus, nes jį laimėti galėjo daugelis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų