REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taylor Momsen (16) labiausiai yra žinoma iš TV serialo „Gossip Girl“. JAV aktorė ir dainininkė populiarėja ne tik aktorystės sugebėjimais, bet ir muzika bei skandalais...

REKLAMA
REKLAMA

Taylor Momsen lyginama su Miley Cyrus (17). Tik jaunesnioji Miley kolegė elgiasi labiau šokiruojančiai – retai kada pasirodo be mini sijono, po kuriuo dažnai nebūna ir kelnaičių, juodų prisegamų pėdlenių ir didelių aukštakulnių.

REKLAMA

Dabar roko grupėje „The Pretty Reckless“ grojanti Taylor scenoje nevengia ir užsirūkyti. Pagal Kalifornijos įstatymus 16–mečiams rūkyti yra draudžiama. Net žurnalas "OK!" kreipėsi į Taylor Momsen motiną su prašymu rūpintis savo dukra. Regis, mama nesureagavo...

Ne kartą skandalingoji paauglė buvo pastebėta ir vartojanti alkoholį!

Ji mėgsta ir provokuoti. Interviu su „Metro“ ji yra atskleidusi savo aistrą peiliams: „Aš turiu jų kolekciją. Mėgstamiausią juodąjį peilį aš nešiojuosi visada kartu su savimi. Aš galiu jį išsitraukti akimirksniu“.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl savo aistros ne tik muzikai, bet ir ant scenos pasirodymams pusiau nuogai, alkoholiui, nikotinui ir laukiniui gyvenimui Holivude ji jau lyginama ne tik su Miley Cyrus, bet ir „Hole“ dainininke, „Nirvana“ lyderio Kurt Cobain (†27) našle Courtney Love (45).

Bet ji nenori būti ja. „Aš nenoriu tapti kaip Courtney Love“, – sakė ji interviu „Entertainment Weekly“. „Aš noriu būti Kurt Cobain. Jis yra nuostabus, o jo dainos genialios...“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų