REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Septynių „Grand Slam“ turnyrų nugalėtoja Justine Henin dėl patirtos alkūnės traumos turės praleisti „US Open“ varžybas.

REKLAMA
REKLAMA

28-erių metų Belgijos tenisininkė traumą patyrė Vimbldono turnyro aštuntfinalio mače su savo tautiete Kim Clijsters po to, kai nesėkmingai nugriuvo ant korto ir užsigavo alkūnę.

REKLAMA

J. Henin savo oficialioje internetinėje svetainėje informavo, kad dėl šios traumos negalės žaisti mažiausiai du mėnesius, o tai reiškia, kad buvusiai pirmai pasaulio raketei teks praleisti visą kietos dangos turnyrų seriją Amerikoje, įskaitant ir ketvirtą šiais metais „Grand Slam“ „US Open“ turnyrą, kuriame ji triumfavo 2003 ir 2007 metais.

Dėl gautos traumos sužlugo planai ir kitą savaitę sužaisti parodomajame „Geriausia Belgijoje“ mače Briuselyje. Belgijos pirmininkavimo Europos Sąjungai pradžiai skirtame mače J. Henin turėjo žaisti su K. Clijsters pilname, 40 tūkst. žiūrovų talpinančiame, Karaliaus Bodueno stadione, ir taip buvo ketiname pagerinti žiūrovų lankomumo rekordą, pasiektą „Lyčių mūšyje“ – 30492.

Rekordas, ko gero, vis tik bus pagerintas, nes traumuotą J. Henin turėtų pakeisti pirmoji pasaulio raketė amerikietė Serena Williams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų