REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbūt kiekvienas turi savo tinginio variaciją, kuri yra jo mėgiamiausia. Čia irgi nieko stebuklingo. Tradicinis „Tinginukas“, toks, kokį gaminu aš. Tik šį kartą be rome mirkytų razinų ir kepintų riešutų.

REKLAMA
REKLAMA

Produktai, kurių reikės:


  • Skardinės kondensuoto pieno;

  • pakelio (180-200g) sviesto (tikro);

  • 2 pakelių sausainių;

  • poros šaukštų kakavos (galima daugiau/mažiau, priklausomai nuo norimo skonio);


Procesas:

REKLAMA

Sausainius sutrupinam. Aš paprasčiausiai supjaustau sausainius peiliu: jie labai gražiai sutrupa.

"Tinginio" gaminimas (Rutuliukovirtuve.wordpress.com nuotr.)

Puode ištirpinam sviestą ant nedidelės ugnies.

"Tinginio" gaminimas (Rutuliukovirtuve.wordpress.com nuotr.)

Supilam kondensuotą pieną, kakavą, išmaišom. Išjungiam ugnį.

"Tinginio" gaminimas (Rutuliukovirtuve.wordpress.com nuotr.)

Sudedam sausainius, išmaišom.

"Tinginio" gaminimas (Rutuliukovirtuve.wordpress.com nuotr.)

Supilam viską į indą, kuriame tinginys stings.

"Tinginio" gaminimas (Rutuliukovirtuve.wordpress.com nuotr.)

Šiek tiek paslegiam. Na ir 10 minučių darbo ir keliolika valandų, kurias teks iškęsti ir po kurių galėsit gardžiuotis „Tinginiu“.

"Tinginio" gaminimas (Rutuliukovirtuve.wordpress.com nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų