REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tęsiant akciją „Pastebėk gerą policininką“, vidaus reikalų ministras Raimundas Palaitis išsiuntė 48 padėkos atvirlaiškius per pastarąjį pusmetį visuomenės pastebėtiems policijos pareigūnams.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinau, kad dėkingų žmonių yra kur kas daugiau, tačiau malonu, kad bent kas kelintas iš jų parašo gerą žodį apie policijos pareigūnų paslaugumą, nuoširdumą ar tiesiog pilietiškumą, – sako ministras R. Palaitis. – Žinau ir tai, kad tie gražūs žmonių atsiliepimai pareigūnams yra labai svarbūs. Todėl, kukliais padėkos atvirlaiškiais dėkodamas pareigūnams už tarnybą, dėkoju ir visuomenei už jiems parodytą dėmesį“.

2008-aisiais Vidaus reikalų ministerijos sumanyta akcija „Pastebėk gerą policininką“ buvo trumpalaikė, trukusi tik porą mėnesių. Visuomenės aktyvumas parodė, kad sumanymas pasiteisino ir  šią akciją reikia pratęsti. Dabar, bet kuriuo metu, kiekvienas, norėdamas parašyti atsiliepimą apie gražų policijos pareigūno poelgį, tai gali padaryti elektroniniu paštu ([email protected]) arba užėjęs į šiai akcijai skirtą interneto svetainę www.pastebek.lt ir užpildęs čia esančią anketą. Beje, šiame puslapyje lankytojai gali ne tik palikti atsiliepimą apie pareigūną, bet ir rasti daug naudingos informacijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų