REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

28-erių metų Ispanijos rinktinės lyderis Davidas Villa neskubėjo džiaugtis vakar Pasaulio futbolo čempionato aštuntfinalio mače su Portugalija iškovota pergale 1:0 (0:0), nes, jo manymu, kitos rungtynės su Paragvajumi bus kur kas sunkesnės.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu laimingas, kad laimėjome, bet reikia pripažinti, jog tai padaryti buvo nelengva.Vis dėlto manau, kad rezultatas yra teisingas ir mes nusipelnėme pergalės“, – sakė vienintelio dvikovos įvarčio autorius.

REKLAMA

„Mano tikslas yra toliau taip pat mušti įvarčius, ypač per svarbiausius mačus, kad patektume į kitą etapą“, – kalbėjo šiuo metu rezultatyviausias pirmenybių žaidėjas.

Tiesa, naujasis FC „Barcelonos“ pirkinys atskleidė, kad tikisi itin sunkios ketvirtfinalio akistatos su Paragvajumi.

„Žaisti su Paragvajumi bus sunkiau nei su Portugalija, nes paragvajiečiai pirmą kartą pateko į šį etapą. Be to, jau šiame čempionate turime karčios patirties, užtenka prisiminti rungtynes su Šveicarija“, – atsargiai saviškių galimybes vertino D. Villa.

Priminsime, kad ketvirtfinalio dvikova tarp Ispanijos ir Paragvajaus bus žaidžiama šį šeštadienį, liepos 3 dieną, 21 val. 30 min. Šios poros nugalėtojai turnyro pusfinalyje susikaus arba su Argentinos, arba su Vokietijos futbolininkais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų