REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Dizaineris Fulvio Bonavia savo karjerą pradėjo kaip grafikos specialistas ir kino filmų plakatų iliustratorius. Vis dėlto labiausiai buvo įvertintas jo kaip fotografo darbas. Už savo inovatyvų požiūrį į fotografiją vyras gavo ne vieną apdovanojimą.

REKLAMA
REKLAMA

Ir visiškai nereikia stebėtis, kodėl. Fulvio Bonavia prieš porą metų Australijoje išleido knygą, pavadintą „Skonio reikalas“, kurioje dizainerio gerbėjai pamatė tai, ko visiškai nesitikėjo: maisto, kaip mados objekto, nuotraukas.

REKLAMA

Nuotraukose – viskas iš valgomų daiktų. Na, arba bent tokių, kurių įprastai niekas nenaudoja kurdamas batelius ar rankines. Mados objektais tapo artišokai, mėlynės, avietės ir brokoliai. Taip pat – obuoliai, šokoladiniai saldainiai ir cukrinės karamelės. Tiesa, tikėtis, jog F. Bonavia iš tiesų ilgokai vargo dėliodamas, pavyzdžiui, rankinę iš brokolių – naivu. Maistą paversti mada jam padėjo ne kas kitas, o „Photoshopas“.

„Tiesiog stengiuos padaryti kažką įdomaus, kažką tokio, ko žmonės nesitiki“, – sako pats fotografas, kukliai pristatydamas tai, ką nė kiek neperdedant galima vadinti skonio reikalu.

Daugiau „Skonio reikalo“ fotografijose – nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų