REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio mėnesio „Vanity Fair“ žurnalui aktorė Angelina Jolie papasakojo, jog judviejų su Brad Pitt duktė Shiloh nori būti berniuku. Ji teigia netgi skatinanti tokį nutrūktgalvišką mergaitės stilių.

„Ji nori būti berniuku, todėl privalom kirpti jai plaukus. Shiloh mėgsta dėvėti viską, kas berniukiška. Ji įsivaizduoja esanti viena iš brolių.“ – pasakojo Jolie. Aktorė netgi surado šiam naujam stiliui pavadinimą: Shiloh rengiasi „Montenegro stiliumi.

Angelina dėl šio keisto dukters pomėgio nė kiek nesijaudina. Ji teigia dukroje matanti savo pačios kūrybišką asmenybę.

„Shiloh nepaprastai juokinga, ji  vienas iš labiausiai pašėlusių ir žaismingiausių žmonių, kokius tik galite sutikti. Ji turi visas būsimo artisto savybes. Aš pati mėgdavau išbandyti įvairius kostiumus ir asmenybes.“ – pasakojo aktorė.

Atvirame interviu 35-erių moteris papasakojo ir apie kitų vaikų besiskleidžiančius charakterius.

„Aštuonerių Maddox – tikras intelektualas. Jam puikiai sekasi mokykloje, supranta istoriją. Ateityje jis įsivaizduoja save kaip rašytoją ar keliautoją – keliautų po pasaulį ir mokytųsi apie įvairias vietas.“ – pasakojo 6 vaikus auginanti Jolie.

Zaharą (5) aktorė apibūdino kaip „labai elegantišką, turinčia nepakartojamą balsą ir iškalbą“, o dvyniai Knox ir Vivienne, kuriems netrukus sueis dveji, anot aktorės, yra „klasikiniai berniukas ir mergaitė“: ji labai moteriška, o jis – mažas vyrukas.

Angelina Jolie žurnalui prisipažino, jog džiaugiasi turėdama laimingus namus, ir neatmeta galimybės ateityje turėti daugiau vaikų. Tačiau jiedu su Brad puikiai supranta 6 augančių vaikų poreikius ir paneigė gandus apie į pasaulį ateinantį septintą mažylį.

„Aš nesu nėščia. Mes nesame prieš tai nusistatę, tiesiog norime būti tikri, kad viskam užteks laiko. Dabar jie vaikai, todėl gali žaisti tarpusavyje, tačiau netrukus jiems reikės ilgų pokalbių vidury nakties – būtent tai mes darydavome su mama.“ – pasakojo Angelina.

Aktorė žurnalui taip pat išsidavė, jog ketina nutraukti savo karjerą ir daugiau laiko praleisti su šeima. „Tai nėra pats svarbiausias dalykas mano gyvenime. Vaidyba –smagus darbas. Jis suteikia prabangą. Bet nemanau, kad dar ilgai tuo užsiimsiu.“ – pridūrė Angelina Jolie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų