REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsisveikindama su Anapilin išėjusiu Algirdu Mykolu Brazausku, LNK laida „Kakadu“ parengė išskirtinį pasakojimą apie draugiškus ir šiltus Prezidento santykius su spaudos atstovais.

REKLAMA
REKLAMA

„Sykį, jau Prezidentui sergant, nuvažiavome į Turniškes interviu apie sunkią Lietuvos ekonominę situaciją. Įvyko nesusipratimas ir žurnalistai nuvažiavo tuo laiku, kai Prezidentas jų nelaukė. „Kad jau atvažiavote, negi važiuosite atgal...“, – draugiškai tarstelėjo A. M. Brazauskas „Kakadu“ žurnalistams ir pažadėjo per kelias minutes susiruošti. Netrukus plačiai atvėrė savo rezidencijos duris, šypsodamasis pakvietė užeiti. Ši smulkmena puikiai atspindi dešimtmečius buvusius šiltus Prezidento santykius su žurnalistais. Žurnalistams trūks tokio nuoširdaus, išmintingo ir labai draugiško pašnekovo“, – sakė „Kakadu“ prodiuseris Mindaugas Sėjūnas.

REKLAMA

Šiandien, pirmadienį, specialioje „Kakadu“ žiūrovai išvys gražiausias ir šilčiausias akimirkas iš Prezidento gyvenimo, pastarąjį dešimtmetį užfiksuotas TV kamerų.

„Šiandieninėje laidoje nebus politikos. Išvysime Algirdą Brazauską juokaujantį, šokantį, darantį gramą kur nors parodoje, vaikštantį po statybas. Surinkome pačius šilčiausius vaizdus iš unikalių mūsų archyvų“, – sakė M. Sėjūnas.

„Kakadu“ parodys siužetus apie Algirdo Mykolo  Brazausko gintaro kolekciją, taip pat daug kam netikėtą pasakojimą apie mokyklos laikus, klasės draugų prisiminimus.

Speciali „Kakadu“ laida Algirdo Mykolo Brazausko atminimui – šįvakar, pirmadienį, 19.45 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų