REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Maskvą filmuotis kine atskridusi Holivudo žvaigždė ir modelis Milla Jovovich viešbutyje sukėlė skandalą, kai sužinojo, kad ten pat apsistojęs jos buvęs vyras - garsus režisierius Lucas Bessonas.

REKLAMA
REKLAMA

Nuvykusi į prašmatnų viešbutį Maskvos centre, M.Jovovich užpildė visus reikiamus dokumentus ir jau buvo beeinanti į savo apartamentus ilsėtis. Netikėtai administratorius, norėdamas užkalbinti garsenybę, leptelėjo: "Įsivaizduojate, koks sutapimas - tame pačiame aukšte gyvena Lucas Bessonas!"

Vos išgirdusi savo buvusiojo pavardę, M.Jovovich sukėlė tikrą skandalą personalui ir pareikalavo ją apgyvendinti kitame viešbutyje. Atsakingiems už aktorės kelionę asmenims neliko nieko kita, kaip tik ieškoti žvaigždei naujo viešbučio. Bet paaiškėjo, kad tai - ne tokia jau lengva užduotis. Mat prašmatnių viešbučių geriausi numeriai iš anksto užsakomi turtingų verslininkų arba poilsiaujančių garsenybių. Todėl M.Jovovich, pripratusiai tik prie aukščiausios klasės apartamentų, teko likti buvusio vyro kaimynystėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų