REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirėjo „Olympiacos“ bei Atėnų „Panathinaikos“ komandos pešasi dėl dviejų įžaidėjų. Anot Graikijos žiniasklaidos, „Panathinaikos“ dėmesį patraukusį Sienos „Montepaschi“ legionierių Terrellą McIntyre'ą taip pat vilioja ir Lino Kleizos ekipa.

REKLAMA
REKLAMA

Už dvejus metus „raudonieji“ krepšininkui siūlo 3 milijonus dolerių. Tiesa, T. McIntyre'o kontrakto su Italijos čempionais išpirkos kaina siekia 250 tūkst. JAV dolerių. Jei tokio žingsnio iki birželio 30 d. nesiims jokia komanda, amerikietis ir kitąmet rungtyniaus Sienoje.

REKLAMA

Vis dėlto T. McIntyre'o likimas gali priklausyti ir nuo graiko Vassilio Spanoulio sprendimo. Nors anksčiau buvo paskelbta, jog gynėjas jau buvo susitaręs su „Panathinaikos“ dėl naujos trejų metų sutarties, paskutinę minutę žaidėjas suabejojo bei ėmė domėtis galimybe rungtyniauti amžinojo „žaliųjų“ priešo gretose.

Anot pranešimų, T. McIntyre'as su V. Spanouliu viename klube nerungtyniaus.

32 metų 176 cm ūgio snaiperis praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rungtyniaudavo po 27 minutes, pelnydavo 12,5 taško, atkovodavo 1,9 kamuolio ir atlikdavo 5,1 rezultatyvaus.

T. McIntyre'u taip pat domisi kelios Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komandos, Malagos „Unicaja“ ir Stambulo „Efes Pilsen“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų