REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tel Avivo „Maccabi“ ekipa ieško pastiprinimo priekinėje linijoje. Izraelio čempionai veda derybas su Atėnų „Panellinios“ vidurio puolėju Ianu Vougiouku.

REKLAMA
REKLAMA

25 metų 211 cm ūgio graikas Tel Avive užimtų atsarginio „centro“ pareigas. Pagrindinio aukštaūgio paieškas „Maccabi“ komanda vis dar tęsia.

REKLAMA

„Vedame derybas su „Maccabi“ ir labai norėčiau rungtyniauti šiame klube. Tai man būtų puikus šansas. Kaip ir kiekvienas krepšininkas, noriu žaisti Eurolygoje. Tiesa, aklai pasiūlymo nepriimsiu. Kartą visus metus jau praleidau ant atsarginių žaidėjų suolo, todėl dar sykį to patirti nebenoriu. Atsižvelgsiu ne tik į finansines sąlygas, bet ir numatytą žaidimo laiką“, - kalbėjo Pirėjo „Olympiacos“ klubui anksčiau priklausęs vidurio puolėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas apie blankų sezoną I.Vougioukas omenyje turėjo 2008-2009 m., kuomet žaidėjas atstovavo „Olympiacos“ ir Eurolygoje aikštėje vidutiniškai praleisdavo vos po 2 minutes.

Atstovaudamas „Panellinios“ ekipai, I.Vougioukas Europos taurės turnyre praėjusiame sezone vidutiniškai rungtyniaudavo po 25 minutes, rinkdavo 11,4 taško, sugriebdavo 4,1 atšokusio kamuolio bei atlikdavo 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Anot Izraelio žiniasklaidos, „Maccabi“ akiratyje taip pat atsidūrė gynėjas iš JAV J.R.Bremeris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų