REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bene pagrindinis sėkmingo Belgrado „Partizan“ komandos žaidimo pastaraisiais metais kaltininkas Duško Vujoševičius paliko Serbiją ir priėmė itin patrauklų Maskvos CSKA pasiūlymą. Vyriausiojo trenerio netektis gali suduoti skaudų smūgį kovingajai „Partizan“ ekipai.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto klubo prezidentas Predragas Danilovičius neketina kelti baltos vėliavos anksčiau laiko. Anot serbo, „Partizan“ ambicijos nemažėja.

REKLAMA

„Mes turime savo sistemą, kuri veikia jau eilę metų, nepaisant to, kas yra treneris ar komandos prezidentas. Vujoševičius buvo labai svarbi šios sistemos dalis, tačiau panašiai buvo su ekipa praeityje dirbusiais strategais. Belieka džiaugtis, jog mūsų klube dirbęs Vujoševičius susilaukė tokio pripažinimo“, - situacijos nedramatizavo P.Danilovičius.

„Partizan“ teks susitaikyti ne tik su D.Vujoševičiaus, bet ir legionierių netektimis. Bo McCalebbas ir Lawrence'as Robertsas yra graibstomi turtingesnių Europos ekipų, todėl į Serbijos sostinę veikiausiai nebegrįš.

Tuo tarpu Eurolygos atradimas Aleksandras Maričius, kaip ir B.McCalebbas bei Janas Vesely, yra itin viliojami to paties CSKA klubo. Tiesa, čeko J.Vesely „Partizan“ neketina parduoti už jokią kainą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų