REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors neseniai buvo patvirtinta „Cervelo“ komandos sudėtis „Tour de France“ lenktynėse, vakar buvo išplatintas pranešimas, kad vokiečių dviratininkas Heinrichas Haussleris, turėjęs būti vienas iš komandos lyderių, prestižiškiausiose metų lenktynėse nedalyvaus.

REKLAMA
REKLAMA

Numatyta operacija

„Pastarosiomis dienomis jam skausmas ir vėl atsinaujino. Buvo akivaizdu, kad jis negalės važiuoti“. – sakė „Cervelo“ komandos gydytojas Andreas Goesele.– „Ateinančią savaitę jam bus paskirta operacija, o toliau bus matyti“.

REKLAMA

Nesijaučia 100 proc. pasiruošęs

Po patirtos traumos masinėje griūtyje „Tour of Switzerland“ lenktynėse, H. Haussleris tikėjosi atsitaisyti, tačiau pasekmės neleidžia jam jaustis pasiruošusiam 100 proc.

„Man labai apmaudu, kad negalėsiu vykti į „Tour de France“, tačiau šiose lenktynėse reikia būti pasiruošusiam 100 proc.“.– sakė H. Haussleris, kuriam šis sezonas nelabai dėkingas (prisimenant kad ir „Paris-Nice“ lenktynes), tačiau dviratininkas galvoja apie ateitį ir tikisi, kad vieną dieną jį aplankys sėkmė.

REKLAMA
REKLAMA

Vietoj H. Hausslerio į „Tour de France“ vyks britų dviratininkas Danielis Lloydas.

I. Konovalovui – antras didysis turas

„Cervelo“ komandos sudėtyje, atrinktoje į „Tour de France“ lenktynes, bus Ignatas Konovalovas, šiuo metu esantis Panevėžyje vykstančiame Lietuvos plento čempionate.

Grupinėse lenktynėse (penktadienį) Lietuvos dviratininkas užėmė  5 vietą ir nuo Vytauto Kaupo („Continental Team Differdange“) atsiliko 7 sek.

Atskiro starto lenktynės Panevėžyje įvyks rytoj (sekmadienį) ir I. Konovalovas mėgins apginti praėjusiais metais iškovotą čempiono vardą.

Susiję tekstai:

I. Konovalovas vyks į „Tour de France“, T. Vaitkus – ne

V. Vareikis: „I. Konovalovo pasirodymą vertinčiau labai gerai“

I. Konovalovas: „Padariau viską, ką galėjau“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų