REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“  - žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Surežisuota medžioklė“ - Valstybės saugumo departamento (VSD) spąstai įtariamai terorizmu dvidešimtmetei Eglei Kusaitei. Kol prezidentė ir Seimas įnirtingai ieškojo talibams skirtų CŽV kalėjimų ir norėjo ginti jų teises, E. Kusaitė neturėjo į ką kreiptis dėl savo teisių. Tuo tarpu teisėsaugos smagračiai sukasi toliau: yra valdyba, bus ir teroristų.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Atrodė, kad šita puota niekada nesibaigs“. Šį kartą „Balsas.lt savaitėje“ skaitykite išskirtinį interviu su žurnalistą Vitą Lingį myriop pasiuntusiu buvusiu Vilniaus brigados gangsteriu Igoriu Achremovu.

REKLAMA

„Savaitės interviu“  - interviu su sociologu, habilituotu mokslų daktaru, Kauno technologijos universiteto profesoriumi Gediminu Merkiu. Skaitykite žurnalisto Justino Argusto straipsnį „Lietuva – tik demokratijos iškamša“, kuriame nagrinėjamoss sovietmečiu „iškastruotos“ Lietuvos visuomenės mąstymo ir elgsenos problemos.

„Sirgalių tribūnose“ – po Pietų Afrikos Respublikoje vykstančio futbolo čempionato beveik iškart prasidėsiančio kito įspūdingo renginio – krepšinio pirmenybių Turkijoje anonsas. Apie renginį skaitykite straipsnyje „Krepšinio čempionate spindės vos kelios žvaigždės“.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrika „Sveikata“ pasakoja apie niekam nerūpinčius ligonius. Valstybė ketina versti pacientus gydytis pigiausiomis originalių vaistų kopijomis, kurias registruojant netgi nėra reikalaujama bioekvivalentiškumo tyrimų.

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – interviu su „UZI group“ vadove Agne Armoškaite – Šemberiene, kuri jau kelerius metus rūpinasi reumatinėmis ligomis sergančių vaikų problemomis.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų