REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Argentinos futbolo rinktinės puolėjas Lionel'is Messi atskleidė esąs didelis „Oasis“ gerbėjas ir norėtų, jog būtent ši grupė grotų per komandos pasveikinimo vakarėlį, jeigu šaliai pavyktų laimėti Pasaulio Taurę.

REKLAMA
REKLAMA

Garsiojo puolėjo teigimu, mėgstamiausios jo dainos yra „Supersonic“ ir „Live Forever“, kurias jis net yra sugrojęs visai Argentinos komandai.

REKLAMA

Pirmą kartą Messi su praėjusiais metais iširusia grupe supažindino komandos kolega ir „Manchester City“ puolėjas Carlos'as Tevez'as.

„Turiu pripažinti, kad iš pradžių daug iš jų nesitikėjau, tačiau tai – vieni geriausių kūrinių, kokius man teko girdėti,“ pasakojo jis. „Jie tiesiog nepakartojami.“

Messi taip pat nekukliai pareiškė norintis, kad Argentinai Pietų Afrikoje laimėjus Pasaulio Taurę ši grupė atsikurtų ir surengtų jiems pasirodymą.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes visi sutarėme, kad, jeigu laimėtume pasaulio čempionatą, norėtume, kad jie atskristų į Argentiną ir sudalyvautų mūsų šventėje,“ sakė futbolininkas.

„Mums tereikia sužinoti jų kainą.“

„Oasis“ groję broliai Liam'as ir Noel'is Gallagher'iai yra dideli futbolo aistruoliai ir visą gyvenimą serga už „Manchester City“ klubą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų