REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar savo 20-ąjį gimtadienį šventęs geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis pirmajame prestižinio „Grand Slam“ turnyro rate 6:2, 6:0, 3:6, 7:6, (7:5) nugalėjo 23-ejų metų 198 cm ūgio australą Carsteną Ballą (ATP 134) ir žengė į antrąjį etapą.

REKLAMA
REKLAMA

Jame R. Berankis (ATP 156) surems raketes su 28-erių metų ispanu Feliciano Lopezu (ATP 30).

Nors būsimas varžovas tikrai pajėgus, mūsiškio treneris Remigijus Balžekas neskuba nurašyti savo auklėtinio šansų.

REKLAMA

„Žinome, kaip F. Lopezas žaidžia, bet dėl įdomumo vakar dar gyvai pažiūrėjome, kaip jis atrodo aikštelėje. Tai aukščiausios klasės žaidėjas. Tuo smagiau bus jį nugalėti. Kol nepralaimime, visada kalbame apie pergalę“, – dienraščiui „Lietuvos žinios“ pareiškė treneris.

Kalbėdamas apie R. Berankio pasirodymą pirmajame mače su C. Ballu  R. Balžekas sakė, kad lietuvio pranašumas buvo aiškiai matyti.

„Ričardas labai tiksliai žaidė, varžovas buvo sutrikęs. Paskui australas ėmė aštriau servuoti, tad Ričardui sunkiau sekėsi atremti jo padavimą. Bet Rička visąlaik turėjo iniciatyvą“, – „Lietuvos žinioms“ sakė R. Balžekas.

Priminsime, kad už šią pergalę R. Berankiui atiteko 18 tūkst. 750 svarų (apie 77 tūkst. 500 litų) sterlingų ir 70 ATP reitingo taškų.

Siūlome pasižiūrėti to mačo pabaigą ir R. Berankio triumfą:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų