REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaulių miesto automobilių sporto klubo "Slikas" savaitgalį surengto autoralio "Saulė 2010" dalyvių elgesys šokiravo gyventojus ir sukėlė rūpesčių policijos pareigūnams.

REKLAMA
REKLAMA

Anot Šiaulių apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pranešimo, birželio 19-osios vakarą patruliai buvo iškviesti forminti eismo įvykio Pramonės gatvėje. "Cadillac" vairavęs 38-erių metų E. G. pareigūnams pasakojo, kad jį išgąsdino priešais didžiuliu greičiu atskriejantis ir važiuojamąja kelio dalimi vinguriuojantis sportinis automobilis, kuris, važiuodamas per geležinkelio pervažą, net pakilo ore, todėl, vengdamas susidūrimo su juo, suktelėjo į šoną ir kliudė automobilį "Audi A".

REKLAMA

Forminant eismo įvykį pastebėta ir daugiau taip pavojingai gatves raižančių ralistų. Pasirodo, dideliu greičiu vinguriuodami miesto gatvėmis sportininkai nutarė pasiruošti raliui ir "apšildyti" automobilių padangas.

Ralistams tramdyti pareigūnai pasitelkė greičio matuoklius. Vienam jų, greitį viršijusiam 14 kilometrų, buvo surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas už greičio viršijimą, o kitam - už vairavimą neturint tam teisės. 17-metis vilnietis raižė gatvėmis, nors vairuotojo pažymėjimo nėra įgijęs.

REKLAMA
REKLAMA

Pas nepilnametį atskubėję tėvas su motina pareigūnams reiškė pretenzijas ir koneveikė juos dėl neva nepagrįsto jaunuolio sulaikymo - juk jis lenktynininkas. Tačiau Kelių eismo taisyklės lenktynininkams išimčių netaiko.

Kitą dieną autoralio dalyviai problemų kėlė ir Kelmės rajono, kur vyko kitas varžybų etapas, gyventojams.

Policijos budėtojai sulaukė Kražių miestelio gyventojų telefono skambučio, kad jie negali nuvykti į ganyklas pas savo gyvulius, nes ralio organizatoriai yra uždarę kelius ir už įvažiavimą reikalauja pirkti bilietus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų