REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

AVINAS. Šiandien galite patirti nemalonią staigmeną per asmenį, kuriuo pasitikite. O gal būtent jūs jį nuvilsite. Atsisakykite piktų kėslų, kerštavimo, neregzkite intrigų. Derėtų labiau pasisaugoti elektros iškrovos, buitinių traumų.

AVINAS. Šiandien galite patirti nemalonią staigmeną per asmenį, kuriuo pasitikite. O gal būtent jūs jį nuvilsite. Atsisakykite piktų kėslų, kerštavimo, neregzkite intrigų. Derėtų labiau pasisaugoti elektros iškrovos, buitinių traumų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

JAUTIS. Darbiniai rūpesčiai pareikalaus ypatingo dėmesio, teks imtis konkrečių veiksmų. Galimas higieninis ar mokesčių patikrinimas. Pasistenkite apdairiai tvarkyti dokumentus. Jūs arba artimas jums žmogus vakare gali nukentėti per neapdairumą.

REKLAMA

DVYNIAI. Jei laiku neatliksite būtinų darbų, jausite nerimą ir nepasitenkinimą. Gali susidurti du svarbūs dalykai: pareiga darbui ir pareiga šeimai, vaikams. Mylimas žmogus taip pat reikalaus savo dalies. Sudėtinga bus viską suspėti ir visiems įtikti.

VĖŽYS. Tikėtina, kad atsiras neatidėliotinų reikalų, susijusių su namais, vaikais. Galbūt skubėsite kažką pirkti ar parduoti, keisti ar išnuomoti. Emocijos ims viršų, todėl lengva sugadinti asmeninius santykius. Tačiau įmanoma ir netikėta sėkmė.

REKLAMA
REKLAMA

LIŪTAS. Suaktyvės korespondencija, informacijos paieškos. Galbūt gausite laišką ar pranešimą apie numatomą vizitą, pokalbį. Artimuosius galite nuliūdinti atskleidęs savo slaptą planą kažkur toli išvykti, nutraukti studijas ar dabartinę veiklą.

MERGELĖ. Dieną pravartu iš peties padirbėti, pasirūpinti verslo reikalais, o vakare atsipalaiduoti nuo kasdienių rūpesčių ir smagiai pasilinksminti. Galite išgirsti patarimų, kaip išplėsti veiklą. Galbūt nuskambės nelegalaus pasipelnymo pasiūlymas.

SVARSTYKLĖS. Profesinė veikla arba darbo paieškos gali pareikalauti iš jūsų didelio jėgų įtempimo bei geležinės kantrybės. Tikėtinas pokalbis su reikliu asmeniu. Galimas netikėtas išbandymas, dėl kurio pasijusite eksperimentiniu triušiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Kažko reikalaudamas ar siekdamas būkite nuoseklus, jauskite atsakomybę. Jei dangstote neteisybę, tai ims kilti į paviršių. Galimas kompetencijos ir moralumo išbandymas, po kurio pats pamatysite savo spragas ir ydas.

ŠAULYS. Šiandien jausite įtampą, baiminsitės, kad nespėsite padaryti užsibrėžtų darbų, neįtiksite valdžiai ar užsakovui. Netikėtumų gali pateikti jūsų draugai. Pasistenkite objektyviai vertinti situaciją bei savo ryšius su kitais žmonėmis.

OŽIARAGIS. Ši diena bus nerami dėl kai kurių neįvykdytų įsipareigojimų. Tačiau jūs galite įveikti sunkumus, tad kurkite drąsius planus. Kita vertus, to nepadarysite be kitų pagalbos. Pravartu atvirai pasikalbėti, suderinti poreikius bei galimybes.

REKLAMA

VANDENIS. Jei jūsų veikla susijusi su informacija, mokslu, galimi ne itin džiugūs netikėtumai. Galite būti kaltinamas faktų iškraipymu, tendencingumu, plagiatu ar kitais neetiškais veiksmais. Tinkamai eksploatuokite techniką, kompiuterį.

ŽUVYS. Gana nerami diena. Galbūt teks skubiai grąžinti skolą ar sumokėti delspinigius. Vargu ar bendra dienos situacija leis konstruktyviai spręsti konfliktus, finansinius nesusipratimus. Stenkitės atsikratyti įtampos, negatyvaus požiūrio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų