REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Microsoft“ paskelbė planšetinių kompiuterių, naudosiančių „Windows 7“ operacinę sistemą, kūrimo rekomendacijas.

REKLAMA
REKLAMA

Bendrovė rekomenduoja kompiuterių technikos gamintojams tokiuose kompiuteriuose diegti ne kietuosius diskus, o SSD (solid state drive) kaupiklius su „Flash“ atminties mikroschemomis. Taip esą būtų galima sumažinti energijos vartojimą ir duomenų saugojimo patikimumą.

REKLAMA

Tuose planšetiniuose kompiuteriuose, kuriuose ketinama diegti palyginti silpnus procesorius ir vaizdo posistemes, rekomenduojama naudoti 2 GB darbinės atminties.

„Microsoft“ taip pat siūlo gamintojams planšetiniuose kompiuteriuose naudoti pirštų atspaudų skaitytuvus – tai esą padės greičiau ir paprasčiau identifikuoti teisėtą kompiuterio naudotoją, nes nereikės aktyvuoti virtualios klaviatūros.

Autonominis planšetinių kompiuterių veikimo laikas aktyviuoju režimu bendrovės specialistų manymu negali būti mažesnis, nei 4 val., o laukimo režimu – 72 valandos. Taip pat esą pageidautina, kad planšetinis kompiuteris iš laukimo režimo galėtų „prabusti“ per 2 sekundes.

Išsamiau su „Microsoft“ rekomendacijomis galima susipažinti šiame tinklalapyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų