REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Andrius „TheReader“ Tapinas

Ką gi, sužaidžiau savo pirmąjį WSOP turnyrą ir, kaip jau ir tikėjausi, jis man nelabai patiko. Ne turnyras, ne atmosfera, o pati struktūra. Antras lygis – raise, call, cbetas, oponentas atsako ir tu sustoji, po to raise, oponento reraise ir tu nusimeti, po to raise, du calleriai ir mano aštuonetams ugly ugly AJ9 dviejų spalvų flopas, po kurio reikia sustoti ir ką - jau esi shortstackas. Todėl iš mano pradinio stacko likus 2600, kai šalia sėdintis kinas paraisino 350, aš permušiau allin su TT, gavau instacallą su AQ ir Q ant flopo. Tiesa, kinas buvo dar mažesnis už mane, tad liko dar 600 chipų. Blindų mūšyje pavyko pasidvigubinti prieš tą patį kiną, kuris įlimpino su JT ir callino mano allin su A9. Po to dar vienas doubleupas, kai kinas raisino su Q9 ir callino mano allin su KQ. Tačiau dar vienas handas po to – kinas vėl raisina, nes jo visi raisai buvo su labai tokiomis abejotinomis kortomis, aš turiu šiek tiek virš 2K arba 12BB ir permušu dar kartą allin su A8s ir kinas atsako su A9o, tačiau flope krūva mažų kortų ir pasidalinti banko nepavyksta.

REKLAMA
REKLAMA

Lieka 50 žetonų. Ir mano 76s jau kitoje rankoje atsiduria trigubame alline prieš AK ir KK, flopas verčiasi 765, turnas – 5. Galingas pasipenkiagubinimas ir jau turiu 250, po to su A5 įveikiu KK ir ja turiu apie 850, bet toliau cirkai baigiasi, kai mano į dar vieną stūmimą su KJ  atsako oponentas su A4 ir bendrosios kortos nepadeda.

REKLAMA

Taigi – OUT iš pirmojo turnyro. Ir dabar kuriam laikui galima susifokusuoti į gal ne tokius “prestižinius", bet kur kas geresnės struktūros turnyrus Venetian ir Caesars viešbučiuose. Šiek tiek vėliau parašysiu ir bendresnių pastebėjimų ir įspūdžių iš Las Vegaso.

Daugiau Andriaus pastebėjimų apie Pasaulio pokerio seriją (WSOP), o taip pat apie pokerį Lietuvoje ir pasaulyje apskritai skaitykite jo asmeniniame tinklaraštyje: www.thereader.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų