REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paprastai viešumos vengiantis legendinis krepšininkas Šarūnas Marčiulionis buvo pakviestas gimtadienį atšvęsti populiarioje LNK programoje „Kai švenčia...“. Dalyvauti joje krepšininkas pasiryžo net žinodamas, kad šioje programoje niekada netrūksta iš koto verčiančių staigmenų.

REKLAMA
REKLAMA

Specialioje laidoje, kuri bus parodyta per Jonines, Šarūną Marčiulionį 46-ojo gimtadienio proga netikėtai pasveikino Žilvino Žvagulio sūnus Vakaris. Berniukas krepšinio įžymybei įteikė savo pieštą paveikslą. Visą istoriją išklojo jo tėvas, Žilvinas Žvagulis. Pasirodo, Šarūnas Marčiulionis prieš 12 metų Žilvino Žvagulio ir Irenos Starošaitės vestuvių proga jauniesiems padovanojo kelionę į JAV. Jaunavedžiams puikiai laiką leidžiant San Diege, užsimezgė judviejų meilės vaisius...

REKLAMA

„Vakaris turi turėti JAV pilietybę... Jei apie tai sužinotų žemaičiai, neįleistų Žvagulio į Žemaitiją“, - juokėsi Šarūnas.

Vaikų temą pratęsė Valinskų šeima. Mažai kas žino, kad Arūno ir Ingos sūnus Šarūnas pavadintas Marčiulionio garbei. Pasirodo, per vieną čempionatą Arūnas Valinskas prisižadėjo savo sūnų pavadinti  rezultatyviausio žaidėjo vardu.

„Kiek girdėjau, jis labai džiaugėsi, kad rezultatyviausiu žaidėju nebuvo pripažintas Gvidonas Markevičius“, - juokėsi Šarūnas Marčiulionis.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos vedėjas Kristupas Baublys gimtadienį švenčiantį Šarūną Marčiulionį įkalbėjo į rankas paimti gitarą. „Girdėjome, kad kartkartėmis pagrojate ir padainuojate“, - krepšinio legendai sakė Kristupas Baublys.

„Prismaugsiu Žvagulį“, - juokais replikavo Marčiulionis, tačiau paėmė į rankas gitarą ir sudainavo savo mėgstamiausią dainą „Saulė leidžias“. Tiesa, brazdindamas gitarą, Šarūnas vis žvalgėsi į užkulisius, laukdamas pasirodančios Irenos Starošaitės. Ir buvo beveik teisus – ten savo išėjimo į sceną laukė jo bičiulis Žilvinas Žvagulis...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per Jonines LNK žiūrovams bus parodyta speciali laida „Kai švenčia Dvyniai ir Vėžiai“, kurioje savo gimtadienius be Šarūno Marčiulionio paminės politiko žmona Jolanta Paulauskienė, buvęs kultūros ministras Jonas Jučas, dainininkai Aleksandras Ivanauskas – Fara, Deivis, Inga Valinskienė, olimpinis čempionas Romas Ubartas ir Seimo narys Rokas Žilinskas.

Muzikinis šou „Kai švenčia Dvyniai ir Vėžiai“ -  Joninių dieną, birželio 24, 19 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų