REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penkioliktąjį gimtadienį su naujo sezono startu švęsianti LNK pristatys ir žiūrovų pamėgto serialo „Mano mylimas prieše“ antrąjį sezoną. Prie įspūdingos serialo „Mano mylimas prieše“ aktorių ir žvaigždžių komandos prisijungia ir visų mylimas aktorius Dalius Mertinas.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai gera grįžti į filmavimo aikštelę, - sako po kovos su sunkia liga vėl besidarbuojantis Dalius Mertinas. - Smagu sutikti senus draugus – Gediminą Girdvainį, Janiną Matekonytę, Dalią Michelevičiūtę, taip pat  susipažinti su naujais kolegomis. Tai – smagus kolektyvas, kuriantis išties gerą ir populiarų serialą“.

REKLAMA

Aktorius seriale kurs gydytojo vaidmenį. „Mano herojus – reanimacijos skyriaus vedėjas, labai profesionalus daktaras, turintis nedaug laisvalaikio, bet tiek, kiek jo lieka, jį skiriantis moterims. Daktaras lovelasas. Kol kas tik tiek galiu išduoti“, - šypsosi Dalius Mertinas, jau nusifilmavęs pirmosiose antrojo sezono serijose.

Su Daliumi Mertinu seriale ir toliau vaidins G.Girdvainis, V.Valiukevičius – Milanno, V. Matačiūnaitė, J. Matekonytė, T. Rinkūnas, D. Michelevičiūtė, R.Kurienė, A.Paulavičius, E. Driukaitė, R. Šimukauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Serialą kurianti „VRS grupė“  atskleidžia, kad mylimus herojus žiūrovai išvys naujoje dramatiškos meilės istorijoje. Įsimylėjusi  jaunuolių pora - Tomas su Migle (akt. Vaidotas Valiukevičius ir Vilija Matačiūnaitė) švenčia savo antrąsias vestuvių metines ir rengiasi ilgam bei laimingam gyvenimui. Tuo tarpu Miglės sesuo Milda (akt. Eglė Driukaitė) sužino, kad seneliai paliko žemės sklypą.  Brangus palikimas atiteks tai seseriai, kuri santuokoje išgyvens trejetą metų. Ar turtų trokštanti Milda imsis ardyti sesers meilės idilę?..

„Mano mylimas prieše 2“ – jau nuo naujojo LNK sezono.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų