REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos socialdemokratų partijos frakcija Seime raštu kreipėsi į Lietuvos Ministrą Pirmininką Andrių Kubilių, prašydama išdėstyti oficialią poziciją dėl Lietuvos skirstomųjų tinklų (Rytų ir Vakarų) privatizavimo galimybės.

REKLAMA
REKLAMA

„Energetikos ministras A.Sekmokas nepaneigė žiniasklaidoje jo patarėjo ryšiams su visuomene Kęstučio Jauniškio pranešimo spaudai dėl Lietuvos skirstomųjų tinklų (Rytų ir Vakarų) galimo privatizavimo“, - sako Seimo LSDP frakcijos narė Birutė Vėsaitė.

REKLAMA

Žiniasklaidos pateiktoje informacijoje cituojama: “Ateityje dalis būsimosios bendrovės „Lietuvos skirstomieji tinklai“ akcijų gali būti parduota“. Energetikos ministro Arvydo Sekmoko patarėjas ryšiams su visuomene Kęstutis Jauniškis teigė, kad „svarstomi įvairūs galimi variantai, tarp kurių yra ir dalies akcijų perleidimas privačiai bendrovei."

Socialdemokratus stebina, kad ruošiamasi privatizuoti tai, kas visai neseniai buvo nacionalizuota.

Seimo LSDP frakcija taip pat prašo Ministro Pirmininko atsakyti, kodėl sprendžiant Lietuvos energetinio saugumo klausimus (svarstant naujos atominės elektrinės statybos perspektyvas, elektros jungčių tiesimo bei suskystintų dujų terminalo statybos klausimus) nėra kviečiami ir neturi galimybės dalyvauti opozicijos atstovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų