REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Tomas Cruise apsinuogino „ESPN“ reklamoje

Holivudo aktorius Tom Cruise, nusifilmavo sporto kanalo „ESPN“ reklamoje. Skeptikai tvirtina, kad sporto kanalui derėtų rodyti reklamą su futbolo, krepšinio arba, tarkime, teniso žvaigždėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Savo pasirinkimą „ESPN“ aiškina tuo, kad šis reklaminis projektas bus išskirtinis ir remsis filmu „Kaip diena ir naktis“ (orig. “Knight and Day"), kuriame T. Cruise su partnere Cameron Diaz atliko pagrindinius vaidmenis. Pati C. Diaz sporto kanalo reklamos filmavimuose nedalyvavo. Ją pakeitė paprastas manekenas, su kuriuo motociklu po filmavimo aikštelę važinėjo T.Cruise.

REKLAMA

Filmavimo metu aktorius spėjo dalinti patarimus filmavimo komandai, kelis kartus keitė marškinėlius ir demonstravo savo nepriekaištingą kūną tiesiog gatvėje vykusiuose filmavimuose. Dar nėra aišku, ar reklaminiame vaizdo klipe bus parodyti šie kadrai.

Milijono pasaulio moterų numylėtinis persirenginėjo tiesiog gatvėje. Paparaciai pagavo šį momentą ir nufotografavo žvaigždę. Reiktų pripažinti, kad aktorius vis dar turi ką parodyti.

Cameron Diaz ir Tom Cruize itin sumaniai „sukaltoje“ veiksmo komedijoje „Kaip diena ir naktis“ Lietuvos kino teatruose jau nuo liepos 16 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų