REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 16–30 d. Lietuvos rašytojų sąjungos leidyklos knygynėlyje (K. Sirvydo 6, Vilnius) Joninių proga skaitytojai kviečiami netikėtai ir linksmai pasitikti šią šventę – Jono ar Janinos parašytą knygą įsigyti kur kas pigiau nei kitur.

REKLAMA
REKLAMA

Pervertus leidyklos katalogus, „atrasti“ net devyni autoriai Jonai ir viena Janina (turbūt nesunku atspėti – Degutytė), taigi Joninių akcijai leidykla siūlo 16 dešimties autorių knygų, tarp kurių yra tokie rašytojai kaip Strielkūnas, Mikelinskas, Aistis, Biliūnas, Zdanys ir kt., todėl rinktis tikrai bus iš ko.

REKLAMA

Pagerbiami Lietuvos rašytojų sąjungos leidyklos Jonai – Jonas Strielkūnas (dvitomis „Lyrika“, poezijos rinkinys „Ligi dvyliktos“), Jonas Mikelinskas (apysaka ir apsakymai „Dinozauro ausyje“, apysakos „Mūsų emocijų vagis“, publicistika apie kūrybą „Žmogus ir jo legenda“), Jonas Aistis (poezijos rinktinė „Chimeros akys“), Jonas Biliūnas (vertingiausių kūrinių rinktinė „Ir rados stebuklas“), Jonas Kalinauskas (poezijos rinkiniai „Ir nėra svarbu“, „Miego meistras“ bei „Sapnų liudininkas“), Jonas Liniauskas (eilėraščiai „Voverės ir kitos būtybės“), Jonas Zdanys (poezijos rinkiniai „Dūmų stulpai“ ir „Tarpdury“), Jonas Dėdinas (poezija „Laiko domės“), Jonas Juškaitis (poezija „Eglė vasaros naktį“). Ir vienintelė Janina – Janina Degutytė (poezijos rinktinė „Purpuro valanda“).

Nors parašytos bendravardžių, knygos skirtingos: tiek prozos, tiek poezijos, senesnės ir naujesnės, brangesnės ir pigesnės, tačiau leidyklos knygynėlyje visada pigiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų