REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laimingų žmonių miestą kursiančiai Vilniaus valdžiai – naujas smūgis: Viešųjų pirkimų komisija sako, kad sutarties projektas, kuriama ketinama „Vilniaus šilumos tinklus“ išnuomoti dar ketvirčiui amžiaus – ydinga. Ji negali būti pratęsta, paaiškėjo diskusijoje, kuri vyko "Balsas.lt" studijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Balsas.lt studijoje apie Vilniaus reikalus diskutavo Vilniaus vicemeras Gintautas Babravičius, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų atstovas, miesto tarybos narys Vidas Urbonavičius ir opozicijos lyderis, Tvarkos ir teisingumo frakcijos atstovas Gediminas Rudžionis.

REKLAMA

Vaizdo įrašą žiūrėkite straipsnio pabaigoje.

Gintautas Babravičius, Vilniaus vicemeras, Liberalų ir centro sąjungos atstovas, priešingai, gyrė savo kolegą socialdemokratą vicemerą Romą Adomavičių, vieną iš pagrindinių šios sutarties rengėjų: „Sutartis pagerinta ženkliai, tenka tik pagirti kolegą, nors jis ir socialdemokratas“. Tačiau jis prisipažino nežinąs sutarties detalių – pasikliaująs ekspertų nuomone. Tačiau kurių – neatskleidė.

REKLAMA
REKLAMA

Partijos tvarka ir teisingumas atstovas G. Rudžionis, komentuodamas miesto valdžios planus kurti laimingų žmonių miestą, nepraleido progos „įkasti“ Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) patriarchui Vytautui Landsbergiui. Jis Vilnių lygino su Lotynų Amerika, Afrika. „Kai Landsbergis dainuoja „jei aš vienas džiaugsiuos, o kiti liūdės“, tai galime pasakyti, kad 10 proc. iš tiesų klestės, o 90 proc. skurs ir kentės“, - dramatiškai šnekėjo G. Rudžionis. „Tvarkietis“ sakė norįs, kad Vilniuje būtų kaip Šveicarijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Valdančiųjų atstovas V. Urbonavičius, svarstydamas, kodėl vis daugėja nepatenkintųjų miesto valdžia, tame sugebėjo įžvelgti ir privalumų. Esą visąlaik egzistuoja protesto elektoratas, nesvarbu, kas valžioje. TS-LKD atstovas samprotavo, kad „antirubikoniniai“ mitingai savotiškai padeda kurti pilietinę visuomenę.

„Gerai, kad vilniečiai vis labiau supranta, kad jie yra ir miesto gyventojai ir jie turi dalyvauti sprendimų priėmime. Kuo daugiau žmonių gilinasi į tuos klausimus, tuo geriau“, - samprotavo politikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų