REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keturiasdešimt dvejų metų Biržų rajono gyventoją mirtinai sužalojo kritusi remontuojama mašina.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusio ketvirtadienio rytą Kirdonių kaimą apskriejo žinia apie nelaimę Kalnelio gatvėje įsikūrusių R. N. Rožėnų namuose. Į jų sodybą skubėjo ir policijos pareigūnai, ir ugniagesiai gelbėtojai.

REKLAMA

Kieme būriavosi kaimynai bei draugai. Tačiau padėti sodybos šeimininkui Ričardui Rožėnui jie jau nebegalėjo - vyras buvo miręs. R. Rožėnas žuvo garaže, prispaustas remontuojamo „BMW" markės automobilio.

Priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai apie įvykį pranešė Biržų policijos budėtojai. Pranešimas gautas 6. 44 valandą. Pirmieji į nelaimės vietą atskubėję Kirdonių ugniagesių komandos vyrai čia jau rado policijos pareigūnus. Kirdoniškiai ugniagesiai, padedami žūties vietoje buvusių žmonių, rankomis pakėlė mašiną ir išlaisvino po ja gulėjusį vyrą. Į Kirdonis buvo atvykusi ir Biržų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos komanda.

REKLAMA
REKLAMA

Medikų į įvykio vietą niekas nebekvietė - žmogaus mirtį konstatavo policijos pareigūnai. Preliminariais policijos duomenimis, trečiadienio vakare automobilį remontavusį vyrą ketvirtadienio rytą garaže rado žmona.

Manoma, jog automobilis buvo pakeltas ir paremtas naudojant ne keltuvą, o parankines priemones. Jas užkliudžius, mašina, greičiausiai, ir krito, prispausdama tuo metu po ja buvusį remontininką.

Ugniagesys - vairuotojas Vidmantas Drevinskas „Šiaurės rytams" sakė, jog R. Rožėnas gulėjo po pačiu automobilio „BMW" viduriu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apgailestaudami dėl kaimyno, draugo ar bičiulio tragiškos mirties kaimo vyrai ketvirtadienį kalbėjo apie tai, kaip gražiai Rožėnų šeima tvarkėsi sodybą. Žmonės minėjo pernai uždengtą naują namo stogą, iš tolo švietusį raudona spalva, puoselėjamą sodybos aplinką, iškastą tvenkinėlį.

Velionis visiems buvo gerai pažįstamas, nes kilęs iš Kirdonių, kuriuose ir dabar dar gyvena jo senutė motina. Ričardo žmona - taip pat kirdoniškė. Šeima augino porą vaikų. Kirdoniškiai gailėjo gimnazisto sūnaus, dabar kaip tik laikančio vidurinio mokslo baigimo egzaminus, ir be tėvo likusios šešiolikmetės dukros. Gerų žodžių negailima mirusiojo žmonai Nidai, besirūpinančiai šeimos ūkiu.

„Darbštūs žmonės, tvarkingi, abu kartu kabinosi į gyvenimą", - apie skaudžios netekties ištiktą Rožėnų šeimą gražiai atsiliepė Kirdonių kaimo bendruomenės pirmininkas Audrius Šimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų