REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį „Vasaros terasoje“ - dvigubas vakarėlis

Europos melomanams jau neblogai pažįstamas pavadinimas „Tuborg Liquid Soundtrack“ kojas miklina ir Lietuvos šokių aikštelėse bei scenose. Penktadienį, birželio 18-ąją net dviejų grupių – „Happyendless“  ir „GeraiGerai & Miss Sheep“ – koncertus vilniečiams „Tuborg Liquid Soundtrack“ siūlys išgirsti Vilniaus mokytojų namų kieme esančioje „Vasaros terasoje“.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji vakaro herojai – ką tik pirmąjį gimtadienį atšventęs duetas „GeraiGerai & Miss Sheep“. Kol gerbėjai laukia pirmojo Viliaus ir Dovilės albumo, vis dar pridera vadinti per metus keliasdešimt koncertų surengusius muzikantus debiutantais. Turbūt garsiausiai minios koncertuose traukia dueto hitus „Own Religion“ ir „Superman“, tačiau stipriai ausis kutenančių kūrinių „GeraiGerai & Miss Sheep“ turi jau net daugiau, nei telpa į valandos koncertą.

REKLAMA

Jei Vilius ir Dovilė – debiutantai, tai pagrindinis „Tuborg Liquid Soundtrack“ vakaro prizas „Happyendless“ – jau beveik profesoriai. Daugiau nei dešimtmetį garso įrašų studijoje bei diskotekose lindinti profesionalių muzikos kūrėjų kompanija dar vieną kelią – kaip gyva grupė – pradėjo 2007-aisiais su hitu „Power Forever“, kurį mintinai akimirksniu išmoko visi. Netrukus po to sekė ir bene svariausias grupės karjeroje įvertinimas – geriausio Baltijos šalių atlikėjo statulėlė „MTV Europos muzikos apdovanojimuose“.

REKLAMA
REKLAMA

„Jokio stiliaus“, – drąsiai teigia kokybišką skirtingų muzikinių krypčių mišinį pristatanti diskotekinių gitarų grupė su vokalistu Sauliumi Prūsaičiu priešakyje. Šį teiginį įrodo ir pernai išleistas debiutinis grupės albumas „Room For Mistakes“, kurtas keletą metų. „Happyendless“ studija nestovi tuščia net vasarą, tad nauji kūriniai – visuomet pakeliui, o naujas albumas žadamas rudeniop. Laiko iš kažkur vyrai atranda ir kitai muzikinei veiklai – štai ką tik vykusiuose kino apdovanojimuose „Sidabrinė gervė“ grupės nariai atsiėmė įvertinimą už geriausią lietuviško filmo garso takelį, kurį sudėliojo juostai „Zero II“.

Visas penktadienio vakaras su elektroniškai gyva ir gaivia lietuviška muzika – nemokamas. Pirmosios „Tuborg Liquid Soundtrack“ natos „Vasaros terasoje“ suskambės jau 20 val. Po gerų dviejų valandų gyvo garso muzikantus nuo scenos vaikys „Metal on Metal“ didžėjų rinktinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų