REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dizzee Rascal ir James Corden įrašytas neoficialus Pasaulio futbolo taurės himnas šovė tiesiai į šios šalies singlų topo viršūnę. Beje, tai buvo viena iš aštuonių futbolui skirtų dainų, esančių Top 40-uke.

REKLAMA
REKLAMA

Reperio ir komiko sukurta nauja „Tears For Fears“ 1985 m. hito „Shout“ versija, pervadinta į „Shout For England“, pirmą kartą atlikta prieš savaitę, birželio 6-ąją dieną TV talentų konkurse „Britain's Got Talent“. Ją įsigyti klausytojai galėjo tik nuo praėjusio trečiadienio.

REKLAMA

Visi pinigai, gauti už šios dainos pardavimus, keliaus į „Great Ormond Street“ ligoninę.

Kita į Top 10-uką prasimušusi Pasaulio taurei skirta daina – Somalio atlikėjo K'naan kūrinys „Wavin' Flag“. Oficialiu „Coca-Cola“ pasaulio taurės himnu pasirinkta daina, atlikta ir per birželio 11 d. vykusią atidarymo ceremonija, užėmė trečiąją vietą.

Tuo tarpu „The Lightning Seeds“ ir „Baddiel and Skinner“ sukurta nauja kūrinio „Three Lions“ versija turėjo tenkintis 10-ąja pozicija. Pirmą kartą pasirodžiusi prieš 1996 m. Europos čempionatą, vykusį Anglijoje, daina du kartus pabuvojo pirmoje topo pozicijoje. Tai įvyko 1996-aisiais ir po ketverių metų, kai kūrinys buvo perleistas prieš Pasaulio čempionatą Prancūzijoje.

Albumų topo viršūnėje šią savaitę debiutavo konkurentų neatradusi amerikietė Christina Aguilera ir jos naujausias darbas „Bionic“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų