REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinis filmas „Saulėlydžio“ sagoje „Brėkštanti aušra“ bus padalintas į dvi dalis. Anot pranešimo spaudai- pirmoji dalis kinuose turėtų pasirodyti 2011 metų lapkričio mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA

Summit Entertainment patvirtino sklandžiusius gandus, jog finalinė filmo apie vampyro ir mirtingosios meilę dalis bus padalinta į du skirtingus filmus. Abiejuose filmuose pagrindinius vaidmenis kaip ir visuose preš tai buvusiuose „Saulėlydžio“ tęsiniuose bei liepos 2 d. kinuose dar tik pasirodysiančiame „Užtemime“ atliks Robertas Pattinsonas vaidinantis Edwardą Culleną, o jo mylimąją Bellą- Kristen Stewart.

REKLAMA

Išplatintame spaudos pranešime teigiama: „ Visų „Saulėlydžio“ sagų leidybinė kompanija Summit Entertainment patvirtino, jog „Saulėlydžio“ tęsinys „Brėkštanti aušra“ bus išleistas kaip dvi skirtingos dalys, kurių pirmoji pasirodys 2011 metų lapkričio mėnesį. Filmavimo darbai prasidės jau šių metų rudenį“.

Neseniai Robertas Pattinsonas pajuokavo apie„Brėkštančioje aušroje“ būsiančias sekso scenas, pareikšdamas, jog ši dalis lengvai galėtų tapti tik suaugusiems leidžiamu žiūrėti filmu.

REKLAMA
REKLAMA

„Paskutinėje dalyje Bella tampa vampyre ir išteka už savo meilės Edwardo. Nors dar ir neskaičiau filmo scenarijaus, bet nujaučiu, jog intriguojančių intymių scenų tikrai bus“,- savo spėjimais dalijosi aktorius Robertas Pattinsonas.

„Man labai įdomu kaip jie sugalvos romantines meilės scenas iš knygos perkelti į ekraną. Visko gali būti, kad gausis filmas su „S“ cenzu. Įsivaizduokite, kas būtų, jei mes nuspręstumėme „Saulėlydžio“ tęsinį paversti atvirų sekso scenų filmu tik suaugusiems?“,- tik suaugusiems skirtas fantazijas išdėstė 24erių aktorius.

„Saulėlydžio“ tęsinys „Užtemimas“ kinuose nuo liepos 2 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų