REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visiškos Kliunkos ir visiški lauciai šiandien reikalauja dar daugiau pasitikėjimo kreditų. Ne tik įtariamieji po septynių mėnesių gaudynių kniūpsti  miršta pasidėję prie kojų pagrindinį nusikaltimo įrankį, bet ir valstybės saugotos personos netyčia randamos negyvos. Užtat kalinamos rusų karinėms bazėms „pavojingos“ mergiotės.

REKLAMA
REKLAMA

Labai subjektyvi nuomonė:

Senos teorijos

Ligi šiol girdėta, teisėsaugai daugmaž palanki versija buvo tokia:

Kedofilai yra durniai, nes jie arba nori pakenkti prezidentei Daliai Grybauskaitei ir premjerui Andriui Kubiliui, arba yra kažkurio iš jų siųsti, kad susidorotų su sąžiningais ir iki devinto prakaito triūsiančiais prokurorais.

REKLAMA

Viską suorganizavo man irgi nelabai simpatiškai besielgiantys Venckai, o visokie ten debilai prisigalvojo sąmokslo teorijų. Taip gali būti, nors septynis mėnesius nešiotas pistoletas (nusikaltimo įrankis) ir mirtis apsivėmus, pasidedant jį šalia, ne visiems išrodo logiškai.

Kitos teorijos

Labai gali būti, kad panašiu būdu teisinga yra ir kita teorija:

Viena mergaitė pažinojo vieną žmogų, panašų į čečėną. Ją kelis metus sekė, dorojo ir auklėjo Valstybės saugumo departamento (VSD) agentai, po ko ji ūmai nutarė kažką sprogdinti.

REKLAMA
REKLAMA

Ką tiksliai? – nežinojo nė pats VSD. Pradžioje, „Lietuvos rytui“, prisimenant senus gerus laikus, buvo pasakyta, kad Maskvos metro. Visi pasijuokė... Tada atėjo dabartinis Seimo nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Arvydas Anušauskas ir paneigė tokią informaciją, dievagodamasis, kad Lietuvos VSD išvis nebendradarbiauja su rusais.

Praėjo kiek laiko, atėjo spaudos konferencija, kurioje visiškas kliunka patvirtino, jog rusai dalyvauja apklausose. Visiškas laucius jau kelis mėnesius prieštarauja tam, kad merginai leistų pasimatyti su mama ir teta. Pastarosios pačios, prieš porą metų., kreipėsi į VSD dėl savo dukters, neįtardamos, kad ten reikia tiesiog statistinių vienetų ir savo vertės įrodymų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Klausimas

Ar Marijos žemės pilietis būtinai privalo manyti, jog yra durnesnis už visišką kliunką ir visišką laucių???

Gali būti, kad viskas yra tik sutapimai ir keistos nelaimės, kurios trukdo gerai triūsiančiai teisėsaugai, kuria pasitiki tik su ja susijusi žiniasklaida. Gali būti, kad visa tai sukūrė dabartinės politinės valdžios pirmtakai, kad jai pakenkti (taip sako premjero ir prezidentės fanų klubas). Gali būti dar daug kitų vertinimų. O kuo, prisimindami VSD pulkininko Vytauto Pociūno žūtį, čečėnų Gatajevų buitinio konflikto vertimą „teroro byla“, kitus su Lietuvos žvalgybomis susijusius skandalus turi tikėti Lietuvos pilietis? Juk tik trečdalis tokių, praėjusiais metais, pasak tyrimų, ėmė vokelius....

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų